Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista kontra Damira, ali ova maska bi mu i bez korone stvarno dobro dosla na turnirima,
Al zamisli sramote od države da nema obični teniski teren sa malim tribinama. Kontali igrati na parkingu iza SCCa xd
Odrzao press konferenciju da nam saopsti gdje se trebao igrati turnir koji je otkazan prije mjesec dana? Idi sine treniraj, prestani moliti novinare za clanak i sazivati sam svoje pressice svakih 15 dana .
Hajde ti pasa u beograd, , uhljebili su tebe i babu na budjet i sad mozes ici , zahvali Noletu, ko odbije igrati za svoju zemlju nije dobro dosao a ti i babo bi sve prodali za koji euro
kad malo bolje razmislim, bolje da je korona uradila svoje, nego da smo se brukali ko zadnje fukare i dozvolili tu bruku da prvi igrac svijeta igra na parkingu, na trebevicu na kosevu itd....pa napravite jedan teren majka mu stara....zamisi ono ide ATP emisija na TV a tamo nole igra na parkingu, raje 100 hiljada sve jedno na drugom
Majstore svak ti cast postigao si kao malo ko od nas i sto je naj veca tvoja velicina sve si postigao sam uz pomoc jedino svoje porodice i ostao si covjek u pravom smislu te rijeci. A zavisnici i pacenici to ce i ostati.
NAPREDOVAO JE ZA 65 MJESTA SAD JE 42 NA LISTI DOBAR JE
Ajd ne serite, to je bio jedan od prijedloga za parking. Al ima prelijepih teniskih terena koji zvižde.
Da nisi otkrio ne znam kako bi prezivjeli ovaj mjesec?
Sto da ne, jer mi samo parkinge i imamo.
Pa ja, egzibicioni mecevi su trebali da se odigraju u Sarajevu, kao ono kad igraju na krovu neke zgrade, ili na moru na plutajucem improvizovanom terenu, ili negdje ispred neke marketing firme. Tako i ovo, parking Trebevic, most Suade i Olge, parking SCC.
NE TREBA DJOKOVID UOPCE DOLAZITI, NIKO GA NE VOLI, OSIM EX-srbba IZ ZADRA
JBT DJOKOVID
Nek igra na splavovima.
Kaze na Twitteru: Ovaj Dzumhur ni Koronu ne moze dobiti hahahahahahahahaha
Najveći uspjeh u karijeri: SLIKA S NOVAKOM ĐOKOVIĆEM :D
@Kontragard Rece ti, mangup iza tastature, za lika koji je bio 23. na svijetu i zaradio milione KM.
Nije Fadil samo smotan da stavi masku...