Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sramota od boljeg izgubiti.
lik ima 26 godina, njegov "vrhunac" karijere je davno prošao. sve što sada može postići su neki mali usponi, pa ponovo nagli padovi. prošao je voz za napredak i neki neočekivani bum.
izgleda da si više poluzelena ..kad su Nadal ,Federer i Novak bili na vrhuncu ...mislim karijere sa koliko godina ...ono realno Džumhuru ju 20. mjesto vrhunac i tu nemože da sastavi tri hefte
@cqici Federer i Nadal su već na početku svojih dvadesetih godina imali zavidne rezultate. oni su svoja mjesta zabetonirali na početku. ne znam da su svoje prve velike trofeje osvajali u tridesetim.
E moj damire, nešto su komentatori nabrušeni na tebe?!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Gubio si ti i od 500 na listi tako da o broju 1 ne razmišljaj
isti migrant
Đejocajd u najavi... Heljp, heljp...
Za sve postoji prvi put,sretno Damire.
Mirza Basic rastura.
Njemu je svaki protivnik uvijek najtezi moguci.
Boli tebe racKu ti namjestiš meč na manjim turnirima i uzmeš dobre pare na tome... Ko nas beJe...