Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci stid me sto je bosanac..svaki hebeni mec je rasprava sa sudijom, i uvijek mu je neko drugi kriv..decko dozovi se to sto igras je tenis a ne fudbal, djaba ti sve kad nemas teniske kulture..
e jesi seljacina damire..nikad od tebe nista da zaradis 10000 miliona dolara..
Joj glupsona, isto klinjo neki razmaženi
Seljacina
Zasto ovakvim dozvoljavaju da igraju tenis..posle svake rasprave sa sudijama treba uvesti zuti karton..nakon druge rasprave prekinuti mec i gotovo..ili uopste ovakve ne pozivati na turnire..gde to ima pozivas nekog i dajes mu pare a on da ti pravi probleme..neshvatljivo..
Manjeg covjeka a vece prznice jos nisam vidio..
Mi u svakom sportu najvise vremena provedemo u raspravi i svadji, tu i tamo i u tuci. Treba dsiciplinu uvesti nasim igracima, da se zna red, da se zna kad vrsiti pritisak a kad postajes naporan. To nam je trenutno najveci problem.
Propali teniser
..sutra s njim igra u dublovima a danas galami na njeg i na sudiju :D
Džumhure seljačino smrdljiva !!!
E moj "šampionu 1. kola" samo je jedan John McEnroe, mani se te furke...
ipak je do tebe i tvojih zivaca djumhure,pravda se i na drugi nacin moze traziti osim krkanlukom
Jedan je Fabio Fognini 😀
inace da sudije ne grijese stalno bi pobjedjivao i bio No1 kreten zesci
puno se on svalera, umjesto da trenira...okrene se sportu, al ne moze nas mentalitet ga ubi, disko, zene provod...daleko ce dogurat