Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MOMCI...SVIJETLA STRANA BiH
Srce mi ko Rusija, Damire !
@Improvizator. Dje si blento, raja te trazi neki dan na forumu a tebe nidje. Jesi opet bio na hladjenju?
@Improvizator Evo ti jedna banana 🍌
Jesam Dzumi. Hvala i tebi i Mirzi. Ti u top 10, a i Mirza nas u top 50 jos malo. :)
@Improvizator a sto Djokovic ne zivi u Beogradu? I ne pravite vi od njih nista, svi oni su bili na vrhuncu karijere u Sarajevu, a prelaskom u Beograd im pocinje pad karijere.
Ponosni smo na Mirzu. A ti si samo pokazao kakav si covjek i koliko si zavidan i pokvaren. Dzaba ti top 30 kad ti cijela dvorana zvizdi a nasilu zelis da te ljudi vole.
ja sam toliko se osjecao ponosnim da je ostala žal sto mec nije otisao u 3 set, da jos uzivamo...
Ti pogotovo.Nisi sportista.Ukrao si drugi set Mirzi ,trebao si priznati da je ona lopta bila dobra ,a ti sutis ko zadnji jad.To sto ti Damire pokazujes na terenu to nema veze sa sportom.
Nogomet Klikse?
kako je tek nama ljubiteljima najbrzeg cirkusa na svijetu 🙄
Nogomet: Mancesta gubi. Katastrofalna greska za greskom. Granatu na Matu
PRIKAŽI ODGOVORE (27)