Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svijet je lijep kada sanjamo, kada sanjamooo, hajde zajedno da sanjamo, da sanjamoooo
I ja se nadam da ce Dzeko potpisat za Real al ode u Celzi
On je nesto ostario i tezi ka jod boljem uspjehu, dok ste vas trojica olicenje svega onog najgoreg sto je zadesilo nasu zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova nacionalisticka gamad koji komentarima pokusavaju omalovaziti i svuci na svoj nivo majmuna sve uspjehe pojedinih bh.gradjana, mogu samo da crknu od zavisti i popushe ti ga Damire! Nemaju pojam ni o jednom sportu (pogoto ne o tenisu!) osim o aktivnosti zvanoj "glupo lupetanje po tastaturi" jer je danas nazalost svakom hajvanu dostupna. I da ostanes na poziciji na kojoj si sada, ostvario si ogroman uspjeh! Hvala ti za promociju BIH u najboljem svjetlu!
niko ti ne brani da se nadas, ko te jebe, ko da si neki bitan faktor.
Dzumi svjetski coek. A di si ti?
ovo iza njega kao da su u dzamiji snimali
mogli su i siniju ispred njega da stave, umjesto ovog stola.
I zaslužuješ svakako!
Fol mu serete sto zigu srpkinju, a pola vas drka na nju
Komentari su zaista odvratni, kao da čovjek nije 28. na svijetu i praktično ništa ne brani do ljeta ove godine, može samo ići naprijed, a za top 20 mu je dovoljan jedan vrhunski turnir, više se brinem da li će odbraniti bodove u drugoj polovini godine.
Ako Bog da u nove pobjede brate Damire 🎾🎖
Ma uces ti u guzicu hebo sve svoje cim pobjedi nekog ljevog misli da je prvi na HTP lestvici
hoces ali u kur.u,ti nemas servis,nerve,disciplinu.. za tako nesto,pogledaj chunga nakon pobjede nad djokovicem,takva smirenost i disciplina
pa ne mozes dzumhure i igrat tenis i karinđat svoju malu
Gori su mi ovi mediji sto stalno uzdizu ovog anti muslimana. Ako smo spali na to da nam je najbolji teniser tamo 50 i neko mjesto i stalno neke reportaze vijesti bombardovanja prosao prvi krug ispao pobijedio pishat nas. A ovaj sa svojom pojavom mi nesto ide na shuhku antipatican totalno
Uci ces ti u pizdu materinu!! Kad rascistis stvari u svojoj glavi i kad naucis kako se ponasa teniser onda ne sumnjam da ces uci..
Ako Bog da i 15
OK tenis
Gledaj frizure k'o u seoskog centarfora
Frizura je najmanji problem, mali je inače slab uglavu.
Nije on slab u glavu, nego je čovjek psihicki rastrojen. Jos malo pa ce biti spreman za hospitalizacije