Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok nasi ispod prosjecni igraci svih sportova se ufuraju i ne zele da igraju za reprezentaciju ili se ne trude, komsije koji su neki od najboljih igraca u svojim sportovima daju dusu i ginu za reprezentaciju...
Dzumi je dobar momak i pravilno razmislja. Kada se ispadne iz top 100 mnogo je teze jer na mnogim turnirima igras kvalifikacije. Mnogo je tenisera koji se ne uspiju vratiti, izgube volju, ritam, ostali ga preteknu. Dzumi je postigao sve svojim radom, zrtvovanjem njega i nj porodice. On zna kako i gdje u regiji ima najbolje uslove, trenere i sparing. U tenisu nijanse odlucuju. Kada zaista bude trebalo igrat ce za BiH. Do tada mora obezbijediti nastavak svoje karijere.
Ma ti si uopste nebitan lik Beogradjaninu.
@ScepanMahleni nek si ti bitan sa top komentarom
Koji je to umisljeni teniser,dobije neki mec pa evo ga najbolji hahaha.A i vi dajete veliku medijsku paznju nekome ko ne zasluzuje.Pa njega ne poznaju i teniseri hahaha,tek kad igraju sa njime saznaju za njega.
Kakav egocentrik. Umjesto da su organizovali pres konferenciju za momke koje CE igrati, ne, organizovao sebi sam momak koji svako malo ne igra za drzavu a iza njega sve sponzori iz te iste drzave. Sramoto jedna, dzaba se peres.
Dzumi je dobar momak i pravilno razmislja. Kada se ispadne iz top 100 mnogo je teze jer na mnogim turnirima igras kvalifikacije. Mnogo je tenisera koji se ne uspiju vratiti, izgube volju, ritam, ostali ga preteknu. Dzumi je postigao sve svojim radom, zrtvovanjem njega i nj porodice. On zna kako i gdje u regiji ima najbolje uslove, trenere i sparing. U tenisu nijanse odlucuju. Kada zaista bude trebalo igrat ce za BiH
Poštenije od fudbalera; dođu da igraju, a bolje da nisu.
Osjetio olakšanje kad je ispao iz TOP 100....pa nek napusti tenis biće najsretniji na svijetu.
- manjak iskonskog patriotizma u svakom pogledu - nestručan rad sa mladom djecom se kasnije odražava na neuspjehe u starijim kategorijama - enormni uspjehi komšija nam stvaraju dodatan pritisak i čine nas nezadovoljnim zbog naših sportskih neuspjeha, koji su ogledalo stanja u državi i društvu ...
Normalno, dok igra za reprezentaciju ne može nikome prodati meč.
"otkazao sam nastupe na travi". Od sad iskljucivo nastupam na zescim drogama. :)
Cuj ova troijica, nisu oni za tebe ova trojica
Vrlo realno i razumno. Slijedi mu turnir u StPetersburgu gdje brani puno bodova u izuzetno teškoj za njega godini. Ko sumnja u patriotizam neka mu pogleda Fb stranicu. Uostalom svakodnevno igra pod BH zastavom i bez reprezentacije.
Ti ko i vrijeme sad kisa sad sunce sad federer sad djokovic ..Bitno je da se razumijete to je najbitnije dzumi