Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se proslavio kao ateista, sad ces ga vidjet sa Zahiragicem u prvom saffu na dzumi.
zadnji put pobjedio kad je iftar bio u 4 sata
Jedina pozitivna stvar vezana za ovog anonimusa je kontinuitet u porazima. Od njega se ništa drugo ne može ni zapamtiti! Znači, ko se kladi na njega, ni slučajno ne igrati na pobjedu.
Nazvati hronicnog gubitnika “najboljim bh teniserom” je pokazatelj propasti bh drustva i drzave. Ako nam je on najbolji, pa kakvi su onda losi i najlosiji bh teniseri?
Treba mu nova zenka!! Ne moje te zaebavat cojka!
Na zapadu nista novo
Pa nece valjda pobijediti.
Damir, kad se prevede sa latinskog znaci *prvo*, a Dzumhur, sa turskog prijevoda znaci *kolo*
To se i očekivalo od njega
Čojek milione zgrce na ispadanjima.
Ovaj ko Tuka na 800m, važnp je učestovati.
Krenulo ga je ove godine bas pravo
Nista novo već navikli
Vec odavno kad vidim da on s nekim igra ja opalim da ce izgubiti i dibijem na kladari.Siguruca za fixa da ce izgubiti.Sansa koja se ne smije propustiti.
Kao i obično.