Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjednik! Bravo!
Sretno momče.
car koji dušmanima stvara čireve na želucu. BRAVO MALI!! SAMO DERI!!!
Ne stvara Damir čireve na želucu, nego svi oni koji bespotrebno preuvelicavaju njegovu priču, karijeru i dostignuća, pa na taj način stvaraju od sebe najobicnije budale, a momku štete jer mu stvaraju iluziju da je bolji nego što jeste i čine mu dodatni pritisak.
eto npr vama trojici paćenika. pratite svaki njegov korak i cim vidite njegovu fotku zapjenite. @udri ga biti među 100 najboljih tenisera svijeta jeste talašika. samo je 20 miliona tenisera na svijetu. da je milijarda pa da ovaj njegov plasman nesto znaci. znam ja da ti mozes bolje al eto...nisi zelio da se istices
PRIKAŽI ODGOVORE (1)