Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili tebi nije mjesto oko 100 mjesta na ljestvici
dakasu treba jaci trener... ne moze njemu otac pruziti odgovarajuci kondicioni trening .
Traze neku podrsku pomoc od drzave,a stvarno loše igraju ako već nešto treniraš posveti se tome ako ne ide znači obatali zar treba veličati poraze kao uspjeh..
Prođe li ijedan meč da ovaj levat nešto ne prigovori sucu?
damire boli te cosak sta drugi pricaju, sve i sto si postigao, postigao si sam bez icije pomoci. samo naprijed, ne mora tebe niko voljeti da bi bio najbolji. najlakse je voljeti pobjednike. ako nista, u tebe sam bar siguran da kad pobjedis neces zovnuti thompsona na proslavu. sretno!
Inace je Dzumhur jedan od najboljih tenisera svijeta pa prema tome je i dao ovu izjavu.. Nije on uopste dobar, koliko si ti los sinko + ne licis nimalo na tenisera, zalosno..
Odavno nisam gledo dva igraca koji uopste ne lice.na tenisere. Niski, tubavi, krive noge, nidje veze.
vise lice na nogometase
Ti damire mozes pobijediti samo ako protivnik umre u toku meca
dodjsomo i dotle da i 'dzumhur' daje kojekakve ocjene. dijete ti se bolje pobrini na koje mjesto ti spadas. ako mislis da je uspjeh biti u privh 150/200 onda nek ti je sretno
on je tipicni bosanski covjek, svi su drugi krivi samo ja , ja ne mogu da pogrjesim