Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su babi muda bila bi dedo...
opet bi bila baba ali s mudima...
bila bi liberal!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Eh moj ivane mi smo ponosni na našeg Damira a tebi,marinu čiliću,bernardu tomiću lafo australcu i njegovoj mami adisi, i milošu raoniću i ivanu ljubičiću i anji petković i ajli tomljanović i dosta još njih ***o mame izdjaničke ali mi imamo našeg Damira vi nam ne trebate! ISPALTILO SE OSTATI BUDAN DO 4:00
http://gol.dnevnik.hr/clanak/tenis/dodig-uvjerljivo-vodio-pa-predao-sto-se-to-dogadja-u-melbourneu---319441.html prejadan naslov!
@Lazza ha,ha,isplatilo se ostati budan do 4:00 ,gledati kako dodig siluje džumhura ,i onda poslije povrede predao mu meć,kakav si ti Lazza-LUZER he,he,he,...i jos se veselite,koji ste vi napaćen i primitivan narod u p.i.č.k.u. m.a.t.e.r.i.n.u. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
od kad se u bosni prati tenis, pa zar je uspjeh imati 188. igraca na svijetu
Bice 144. igrac svijeta a kasnije medju 100 najboljih tenisera svijeta. Za malu i veoma siromasnu zemlju kao sto je nasa Bosna - to je VELIKO ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Reci sinu da to dodje 75 milja dolara što je izgubio..... Kukaju i roditelji,kuka,Hrv.tv,kukaju svi... Pravo Damire Džumhur!!!!!!! Gledajući komšije kako se pravdaju i kako im je krivo......... Neprocjenjivo,neke se stvari ne mogu kupiti novcem....
opet majorizacija ,I to u po Australije
Dodigov otac Tomislav za Klix.ba: Ivan bi dobio meč da nije bilo grčeva --------------------------- EEEEEE ONDA BI I JA BIO ALBERT EINSTEIN
molimo organizatore da uklone grceve !
po noci se spava i gleda film, odmara a ne igra tenis, prizaj da te damir iscrpio dao si maksimum a onda ispuho. Mladi damir ti ocitao kako se i igra i voli svoja zemlja.
yebo vas tomislav i kad ga pitate za misljenje ;)
cuj predao mec zbog grceva, pa nije samo tenis znat udarit loptu sport je odlika vise ljudckih osobina pa tako i tenis. a sa druge strane bjedan je osjecaj igrati pod zastavom tudje drzave protiv svoje mislim da bi to dodiga vise trebalo boliti.
Oče Ivanov, nareži nam lijevi navoj.
Iz kakvog kamenjara ovaj Dodig dolazi i njemu ko fol smeta vrucina. Da je Damir iz Chad-a reko bih hajd al Damir iz Zlatne Doline a tamo zna i snijeg past. Regularna pobjeda.
Haj poklopi se evo ti poklopac...! Naprijed Damire...:D
nemojte plivat do Australije , tamo ima grčeva
I mene bi uhvatio grč da igram tenisa.
Dodik bi sigurno pobjedio samo da nije izgubio.
Zmaj je to moj jadniče! I njemu je bila vrućina