Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovoj planeti se davno zaboravilo na zdravlje...
U Visoko si vazda dobro došao Noleeeeuuuu
Novak je dobio Covid krajem juna. Po zakonu Australije temporary exemption se izdaje na maksimalnih 6 mj. Za njega to ne vazi jer je malo zakasnio i zato mu je visa otkazana. Rules are Rules
Umislio da može izigravati facu u državi kojoj je svaki pojedinac jednak. Nema privilegija! Tamo je privilegij poštovati zakone i regule da bi bio poštovan.
Johny Depa su isto rostiljali zbog cukice-psica i to jos na privatnom avionu. Dobro covjek kaze, srbi su im veliki prijatelji, al zakon je zakon i to se mora postovati. Ima ona emisija jedna kako fataju ljude na granici. Nek ti australijanac nadje jednu jabuku, odma te rostiljaju ko si da si. Zakon je zakon i australija nije srbija gje preko korupcije mozes i zlocinca predstaviti kao heroja.
srbenda je baš debil, pa u svaku zemlju kad ideš pristaješ na njena pravila, to što je turnir ne znači ništa po pitanju vize i boravka. evo dobiješ vizu za arapski svijet i tamo učiniš krađu, mogu ti suditi po šerijatu a to je da ti ruku odsjeku.
Koji fašizam je u toj Australiji jbt. Kad samo vidiš kako brutalno tuku ljude koji samo ne nose masku, sve ti je jasno.
Trebao je probati preko Mađarske,nek gurne cariniku 100 eura 😂
Bravo premijeru, tako to treba!
Ne znam sto mu to treba. Ima novac, slavu, zasto sebi bez potrebe nabija nepotreban pritisak i nervozu. Zahvalis se, vratis kuci i za sva vremena zaboravis i njih i njihov turnir. Momak je od principa, ima hronicnih zdravstvenih problema od rodjenja, vjerovatno zbog toga izbjegava vakcinu,
posle korincuge treba zabranit kretanje ovim dopingovanim 😂😂😂
Tata chet ... n i k i jnjegov mali sin misle da je ceo svet Srbija.
svakq država propisuje pravila. logicno ako ta pravila nisu ispunjena nema ulaska. ne znam sta nije njemu jasno.
dobro je kasiro ovaj papak za ovaj potez
Hebes tirane samo ih poderi.