Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi čekamo naše tradicionalne discipline....... sjedeći vaterpolo, gađanje glinenih gohlubova, olajavanje komšijskih uspjeha .........
Ni jedan ozbiljan portal ne bi dopustio ovoliku kolicinu nacionalistickih, homofobnih komentara kao sto to omogucava portal Klix.ba nekada u siroj javnosti poznat kao SarajevoX.com. Sve u svrhu sto vece posjecenosti, vise klikova znaci vise interesovanja sponzora samo mi nije jasno kako se neki ozbiljan sponzor moze reklamirati na stranici gdje se toliko propagira kroz komentare nacionalna netrpeljivost. Jad i cemer! Redovno pratim i portale iz regiona i nigdje nisam vidio ovloiko trolovanja u komentarima, off topic gluposti... Davanja prostora likovima poput ODINA, Brcaka i slicnih psihopata koji troluju li troluju. Sve u svemu neka vs je stid!
Treba potušiti sve čettnike... smrt svim čettnicima i srbima u pokušaju
čedo tvoja godina je prošla,dokazo si da nisi najbolji i to je potrajalo kratko... budi zadovoljan tim mjestom i to ti je puno
Kako je lijepo vidjeti ovo \"drugi\"....bravo Nole четаљу
i ja bi bio prvi al\' mi ne daju
podudlaj osunećenu! HAHAHA
@MIKI Bantustanac, ne grokći!!! Jesi li se i ti počastio onom paštetom iz Srbije ? Ukusna?
SRBI S-M-R-D-E KO POLJSKI ZAHOD!!
@... Po tvojoj logici onda su Turci odgovorni za zavrtanje ušiju u periodu 1991-1995, zar ne?
@Obilic. Zelim, naravno. Sto ne znaci da sam nuzno protiv crnkinja ili ovih Srpkinja koje izgledaju k\'o Turkinje (Jelena Jankovic je isto sjajan primjer). Inace, kad gledam ove glumce i glumice iz turskih serija stice se dojam da su cak i Turci svijetlji od Srba. I ne samo serije, gledao odbojkaski mec izmedju Turkinja i Srpkinja prije nekoliko dana (Srpkinje izgubile) i stvarno nije bilo previse razlike izmedju njih onako fizicki.
MALO SI SE IZGUBIO A? HAHHAAAAAAA \"EVROPLJANIN \"HALID LOL
@... Da ti djeca liče na Evropljane? A nosiš azijatsko, okupatorsko ime?! \"Aj\" se malo umij, godiće ti.
http://sport.blic.rs/olimpijada-2012/vesti/183847/Zlatna-Milica-Mandiceva-donela-Srbiji-najsjajnije-odlicje-u-Londonu
Došlo vrijeme da srbi u pokušaju slave prekogranične uspjehe...hahahahahahahahahahahhahahahaha a sami nisu sposobni ni za izvoz krompira, toliko o poljoprivrednom rs entitetu ! pih..
xaxaxaxaxa, \"Turkinja\" Mervana prirodna plavusa, \"arijevska\" Milica crna ko ugalj. Moze biti lijepa isto kao sto je meni npr Beyonce lijepa, ali ne bih nikad imao djecu sa njom jer zelim da lice na Evropljane.