Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napred.
Velika šteta. Baš sam uživao u tome što je neko "naš" bio svjetski broj jedan u nekom sportu. Nadam se da će se vratiti.
ne osvojio vise nista hvala ti za sve.tako sam mislio i posle onog istorijskog prvog gs u australiji 2008g.koliko ste nam radosti ti i ana te godine doneli a ti sampione osvoji jos 11gs ukupno 12 sto ce tesko ikada covek slovenskog roda ostvariti a gledajuci mladje tenisere,mozda cekamo i 15g,20g da neko uzme npr 10gs u karijeri.
kremtina od tebe stvorila igrača, sad bejgi nećeš ti to...da nećeš možda na islam preći ???
Nije među 10 i to je najveći problem. Oni bonusi koje imaju prva desetorica sad tek treba zaraditi da bi tu i ostao. NAžalsot pun para u vili na Floridi, koji mu je motiv za to ??
Ma normala, dobar posao covjek napravio i kad ne bi igrao vise, ne moze se zaboraviti igrati samo mogu utjecati neke druge stvari.
Pocet ces postizat rezultate kad pocnes jesti kao covjek a ne kao ovca...
Dok ne pojedes regularan Balkanski obrok s mesom, nema tebe nigdje. Kakve biljke, kakve Maje Volk. Proteini bolan, nema te nigdje.
Istina,ovako kako je sada za metlu se moze sakriti. A krivo mi je :(
hvala ti na divinim utakmica ali mislim da ti je bolje da se povuces nego da te razvaljuju oni koji su u koloni cekali da im das autogram...jednostavno pregorio si i to je to