Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma joj moze ti se samo tako natavi,ko se nebi zajebavao a da ima tolike pare,samo naprijed da jednog dana i Damira gledamo da se tako zajebava :D
Iskreno i nije ti nesto smjesan komentar,mogo si nesto bolje napisati ali hajde ima vremena samo polako i koncetrisi se...
ne budite ljubomorni -.-
Citav stadion se odvaljuje od smjeha al eto malom napacenom mosnju ovo nista nije zanimljivo :))) U svakom slucaju Nole je dostigao tolike visine da moze da radi sto mu se kHurcu navije!
Imas pravo @vučeš moj!
smije se maksimalno 20 ljudi iz prvog reda,od toga 15 su rodbina koja se smije samo onako radi reda.
Ne znam sta je ovdje smijesno?
Njegov trener je Boris Becker, a našem Damiru država nije ni marke dala da pronađe dostojnog trenera.
@ Aristotel Ti si neznalica, a ne ja.
isforsirani humor i prezvakane fore,ne znam sta je ovdje smijesno..jednom mu je uspjesno prosla imitacija,ovo ostalo bogu za plakati..bolje mu je da igra tenis sto mu dobro ide,a humor ostavi komicarima ili onima koji to znaju.
ja od ovih srba samo volim anu ivanovic,nekako mi je draga i sexy,fina cura svakako.. nije nole los momak,voli cojk se zabavljati i imitirati,i ja tu ne vidim nista lose.. i ne zaboravite kako je nasme dzumiju dao podrsku,i uputio nekoliko savjeta,i svaka mu cast na tome..
ovaj vlah je smijesam samo debilima i uzoj rodbini (takodje debili)...
Debilu, a kome si ti smesan??? A da, svima nama ovde. -.-'
Znam da ne znas,ti si iz Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Cestitke klixu.Ovaj put ste pravilno napisali.Srpski teniser.Tako je Srbine,samo gazi!
hehe balijo pazi da ne osjetis i veliki cetnicki kurac.Hehe znas koliko je taj organ bio zastupljen u vasoj balijskoj istoriji hehe
ma znaš da žive u iluzijama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tenis-kapa dole. a zabavan si ko reuma. glupan,bogat a glupan.
a da se zove šemsudin bio bi zabavan
a nek si ti pametan anonimni balijo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A što naš mali Damir tuče pitu i pivu i sve igra uz harmoniku! Murš musle, ima da stojite mirno kad čitate nešto o Đokovicu.
Vi svrbi i imate jedinog sportistu Noleta!
I mi i srbi smo za vas prvaci svijeta u svim sportovima!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
clown
e neka je.. :D
udade li se?
nece mene niko, nije do mene :P
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
konta lik da je duhovit,igraj tenis u cemu si dobar,komediju ostavi nekome ko ima smisla za to