Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ciganija poprilicna
još im sportisti pozivaju na rat protiv Kosova i Crne Gore, kakva nacija.
da vam nije Srbije vi nebi imali sta da radite,nebitni u svakom pogledu...
Jao vidi naslova. Napaćeni urednik sa kliksa
Velkosmrdska familija, poprilična ciganija
Dzaba veselju kad je umjesto Srbija do Tokia na kraju ispalo Srbija ko Nokia - svaki dan novi i sve manji i manji model države.
"Poziva se na aneksiju Kosmeta",je li author teksta normalan???
A sutra ce da cmizdri i govori kako je njegov narod bombardovan....
Užas - skraćenica od uža Srbija
a kud je jos CRNOGORKA otpjeva ovako lijepo....SAMO TAMBURAJ NOLE...nek placu do iznemoglosti,boli sto si najjaci
Geert Wilders likes this song 😂
Ali ne znam zasto je ova pjesma toliko kontroverzna? Obicna rodoljubna pjesma. Ne spominje se niko osim Srba niti se poziva na ubijanje bilo koga (za razliku od mnogih ratnih srpskih pjesama).
Djokovic stalno pokazuje svoju opredjeljenost a time motiv koji ga je vodio do ovako uspjesne karijere, a to je NACIONALIZAM. Trebao bi cesce posjecivati seminare dr. Osmanagica i uciti se sirini UMA.
bhalisjko-Ushatasko-sqiptarska koalicija se uzrujala, uvijek nesto uvredjeni. Najuispesniji teniser je Srbin i moze te mu ga samo podudlati. Niti treba da navijate za njega ili da ga svojatate kao balkanca. Mhars u 3LPM
Nemojte to je nas Nole, nemojte sport s politikom. Ovo smo slusali i gledaali i 1992..Naivan li si Bosnjo moj
Neznam sto se lijepite na Novaka ko musice na ghovna, ni ti je VAS niti je tu da vama bhalijama ispunjuje zelje.
Ovaj "Veliki Teniser" kojemu posvecujete clanke i hvalite ga na ovom portalu svaki dan je obicni velikosprski sovinista i sljedbenik zlocinacke i genocidne ideologije SPC koju je osnovao ocoubojica i pedofil Rasto Nemanjic zvani Sv.Sava. P. S. Komentar sa portala Index.hr - čovjek sve objasnio.
Ko je dokazani pedofil znamo vec, njega slijedite nato mushlimani.
Pa nije ih on izveo. Niti je bio prvi. Ali u svakom slučaju podrška za nacionalnu osvještenost.
Bolesni a fašisti
Chetnik veliki