Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dere se i Goran na njega, ništa se vi ne sekirajte... 🤣🤣🤣Tako njih dvojica funkcionišu.
Ivanisevic je bio jos gori. Legenda
Đole se normalno ponašao. Pa neće mu trpati valjda.
Naslov ne ide u skladu sa onim sto se desilo. Ko god se bavio sportom, pa cak igrao i termine, ovo tumaci kao normalan ispusni ventil sa trenerom, koji je neophodan da se desi. U rukometu jedni na druge psuju. Nema potrebe traziti dlake u jajetu Dokovicu, frajer je jedan od 3 najbolja tenisera ikada u ovom sportu.
Urlao?
Joj patetike, misli da se svijet oko njega vrti jbt tenis i loptica
Realno, previse paznje covjeku koji se slika po crnom zastavom! Idete mi na zivce!
@NeKontasMe a cime ga to zapravo ponizava.?Apsolutno nije bilo nikakvog urlanja vec njihova komunikacija koja je uobicajena.A i naslov teksta je katastrofa.Totalno neprofesionalan. A sto se tice Djokovica mozemo ga voljeri ili ne ali on je prekucao ovaj sport i izivanje je bilo i sada, je gledati njega,Rafu i Rodjera a i pored ovog solidnog broja mladjih tenisera tesko da ce tako brzo dostici njih trojicu.
Put od begenisanja do prezira je kratak. Posle ravnogorskih reklama, pretvorio mi se u ovo drugo.
Ovdje ne bi pomogao ni Semirov ozon tetrapak, e jbg
Piramide ga promjeniše totalno
Ma najjači igrač. Kakva forma. Još s povredom igra
Balkančerosi i plemena nomadska. Još malo pa će pred praznim tribinama igrati, gospoda koja gledaju tenis se zgrožavaju na njihove seljačke manire.. Najveća propast tenisa, ni ne liči na atletu, može služiti kao primjer kakav ne treba biti, niko ga ne voli osim onih koji vole na hljebu i vodi da servuju..
Zamisli to izjavis a imas desetine izjava bivših sampiona koji su rekli da je atletski gradjen i idealan za tenis a onda se pojavi neki balkanac koji "zna"bolje od njega hahaha ludilo
Čiča Draža se okreće u grobu.
Popio malo drazevace pa mu nije dobro
Djokovic je divljak i che tnik
I opet vise promovisao nasu Bosnu nego tvoj Bakir i Sebija. Ajoooj touch-down
F20.2