Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šokoviću uzmi hrvatsko državljanstvo da više ne brukaš nebeski narod. Takac slučaj je još bio samo kod Šarapove, nikako da se RIJEŠI POVREDE :)
Fascinantno je koliko se ljudi raduju tuđem problemu ili nesreci. Dok je bio sampion svi ste ga hvalili. To je dokaz podanickog mentaliteta. samo se prikloni uz jaceg i suti. Zato i jesmo tu gdje jesmo. Nadam se da ce i njemu i svakom od vas ko se trudi za nesto u zivotu ici onako kako zeli.
nole kantara za nabijanje..
Volio bi da se vrati na 1. mjeto ATP samo zato sto ga bosnje toliko mrze...i ovakac ce otresti nase tenisere jednom rukom
Fali ti brat-bratu 10 kila, moj Nole.
Nole, posveti se ti hotelijerstvu i ugostiteljstvu da bi te pamtili u najboljem svjetlu.
Nole klocina.
nolo propo ko kauch
Neka neka,pizda izdala Crnu Goru i postala nebeski serv.E baš nek crkne.
Gdje su dežurni đikani sa kliksa ?? Điksoni na aparatima, prvo im nije nijedan zemljak ušao u plejoff pa nemaju šta gledati a druga stvar Džikan-Džoker Nole gubi od nekih koje su pokupili na ulici hahah
Zato naši drze sami vrh atp liste, Mirza slucajno jedan atp250 uzeo a Damir posvadjan s mozgom
hahahhahahaha nebeski narod hahahhahahaha
U klasi sa Dzumiem
Nole ima uskoro turnir u Banja Luci. DOdiku fali velikih imena, slikanja za medije je rizbori se bliže, a može ti srediti I DA TI PUSTE TROFEJ !
Izgubio od 140tog igrača svijeta ?? Svi znaju da nije među 10, ali ni među 100 to je već drama !
Počni jest krmetinu
I onaj nas Džumi redovno gubi