Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira na sve uspjehe, fakat čovjek nosi neku pozitivnu energiju.
Nole u finalu, Hrvatska u Finalu, mogli bi nam ovi veliki opet nešto zakuhat da se pokoljemo zaro braćo pamet u glavu , ogladite se od nacionalizma i onako je to bezveze furka.
Nole u finalu, Hrvatska u Finalu, mogli bi nam ovi veliki opet nešto zakuhat da se pokoljemo zaro braćo pamet u glavu , ogladite se od nacionalizma i onako je to bezveze furka.
Bravo ljudino A sutra uzmi finale
ajde kad ces oet Nole prosetat majicu sa Ratkom Mladicem, to vole ludi bsnjaci zato i navijaju za tebe.Istu imam mrznju prema tebi i bosnjacima sto su za tebe.
@copycop amin drug
BRAVO NOLE MAJSTORE...BRAVO ŠAMPIONE
bravo NOLE ...
Svaka čast cigane!
@DehidriraniMujo kako je u inostranstu?
Svaka čast majstore.
Pa kažu da su svi Crnogorci lijeni?!
Oni Srpski nisu
hajd djole digni tri prsta!! a, sto nes , ba....haha
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/8XwBOJNP9YhFeAYAzDIOi5d6p5uzVaISgnMAFPInDWAHeiLVt4fjgI0eZ4HMwy-lgDSkOgBDCGKXUp605kLlj8vQbw8KQzi2a9bDco7433g=s0-d
Majstor. Svaka cast.
Plači brate, imaš i zbog čega! I mi smo plakali od sreće!
Zasluzio si ... Mislim da je Nadal imao vise srece ! Djokovic je od pocetka napadao njegov servis a na kraju se i isplatilo. BRAVO CARE !!!
Zbog ovoga sto ste vas 2 pokazali se gleda tenis.