Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole je Srbenda ... 3 prsta !
Velika cestitka djokovicu:)! Poz cijeloj bosnii
Veliki pozdrav i tebi EDO TUZLA
Svaka cast @Edo Tuzla. Konacno da ima neko pametan od mojih sugrađana. Svaka cast Noletu i na meču i na ponovnim vraćanjem na no.1. To i zaslužuje, tu mu je i mjesto.
Nole , svaka cast , blago Srbiji sto te ima ! BiH gradjani zar ne mozete da se postujete , dosta mrznje , gladni ste , bosi , goli , obespravljeni ...... Pozdrav svima normalnim ljudima na klix.ba !!!!
Mentalna snaga pravi razliku izmedju izvrsnog igrca i sampiona.
www.sarajevoin.com moj grad moj portal
proglasen za najboljeg sportistu svijeta prosle godine,alo cujete li,SVIJETA,pa sad razmislite koliko vasi negativni komentari imaju smisla c.maroljubi jedni
Koristim ovu priliku da kazem kako sam opet sanjala da me Nole ka.ra. To se desava samo u snovima, a na javi me deru ovi moji zakrzljali Bantustanci.
OOOLLEEE NOLEEE...SRBINEEEE....SRBINEEEE, A VI I DALJE POKAZUJTE DUPE SARAJEVSKE PEDERCINE
Hajde priznaj kako je \"biti\" Pero, all\'aati.
MALA ISPRAVKA. NOLE NIJE SRBIJANSKI TENISAC, VEC SRPSKOHRVATSKI.
Poljubac za Eminu.