Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se slikate barem se slikajte da valja. Jedva sam skontao da je na slici. Izgleda kao slika iz prvog osnovne.
Srbovanje brate, srbovanje. Nema kraja srbovanju
trebali ste ga još u pozadinu stavit i to po mogučnosti da čućne, dvije cigare sam ispušio dok nisam pronašao gdje se krije Nole hahaha
Bosnjaci su jedini narod koji se ponose time sto im je okupator zemlje stotinama godina silovao sugradjane i stalno time zele da vredjaju iste. Vi ste jedina nacvija na svetu koja se ponosi silovanjem jednog naroda.
Bravo Nole kralju nad kraljevima
Nole chetniks
Novak prije svega covjek i veliki prijatelj BiH! Donirao za BiH vise nego svi nasi sportisti zajedno!
Veči Turci od Turaka
gledaj ih sve turske glave
Znaš li ti kako izgledaju izvorni Turci? I koliko miliona sadašnjih Turaka ima veze sa balkanskim narodima. Tako da prije Turci liče na nas Balkance, nego suprotno.
ode ovaj u politiku obzirom sta mu i kako tata sad prica i on kuda sve ide..
Dosta sto je otisao kod Vucica i predizborno posjetu. I time se jasno opredjelio. A ovaomo on je apolitican. Jeste, ali u k...u. Odlazak kod Vucica je zakucao izbornu pobjedu i podrsku kojoj se diktator nije ni u snu nadao.
Slućajnost?! Ćisto sumljam :/
Volim kako naši mediji na svaku rečenicu ubace ovo "bh", neka i treba tako.
Chetnik igra pred šumadijom a RAFA DOKTOR TENIS RAZVALJUJE OPET-RAZLIKA JE
To mu je još samo i ostalo! Da se slika dok drugi igraju tenis.
Jel poklon rakija Dražina? :)))