Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i naš Džumhur na 250. mjesto, samo vi o tome nećete da napišete ni riječi. Sram vas bilo!
Čovjek je majstor, realno
Hoce li nasem Djumhuru oduzeti ona 2 boda sa Kiseljak opena?
Kakvo novinarstvo. Od koga ste prepisali ovaj članak? Bodovi se tradicionalno \"skidaju\" na kraju sezone, prije završnog turnira osmorice i ovaj put je to jednu sedmicu ranije, radi skraćenja sezone. Nema nikakve promjene u sistemu bodovanja. Đoković je ove godine osvojio 2155 bodova više od Fedex-a i tačka.
ako mu pripada broj 1 sto ga onda nije osvojio na terenu a ne nekom promjenom bodovanja ?
Nakon obajve ove vesti na .ba domenima, ocekujemo porast potrosnje lekova za smirenje u svim farmaceutskih ustanovama sirom 24%.
Biti Srbin znaci biti najbolji!
Браво Ноле, Србине. Република Српска је уз тебе. П.С. Види како смо ми културан народ а не као ови вулгарни и љубоморни мрзитељи.
Vise bi\' volio da se pobjedama vratio na prvo mjesto, al\' eto. Zao mi je mrzitelja svega sto ce sad sami sebi DAMU gristi.
Kako bas da se brisu bodovi sa turnira gdje je Federer bio bolji? Ma nije bitno, covjek je bio 300 sedmica broj 1, valjda mu dojadilo. Djole sad moze za novogodisnje praznike da upise i zavrsi faks kod ganica, jer mu je to zivotna zelja.
Hajde mante se negativnih komentara . Svaka cast Djokovicu.
Ma i bez te reorganizacije Novak bi uskoro bio br.1. Ali mene brine jedna druga stvar,a to je sto-vise ne mozemo da se vratimo u Potursko Sarajevo i da ponovo budemo prvi u svemu kao sto smo bili prije progona. Ali dace Bog da se vratimo pa da zauzmemo svoja mjesta i te Poturke stjeramo gdje im je uvijek bilo mjesto-u Turske mahale da prze cevapcice.
jedino i moze biti prvi kad Velikoj legendi odumu 3000 bodova hehehehehehe a na terenuobicna seprtlja
\"Đoković je u 2012. godini osvojio najviše bodova od svih tenisera.\" eto piše ti gore, nisi ni pročitao, pravila mogu mijenjat kako hoće, uvijek je Nole No1
Pozdrav onima koji su čak i u vicevima glupi :))))))
IZVINJAVAM SE SVIMA NIJE MI BILA NAMJERA DA DRMAM | | | KAVEZ | | |
ma nije moja ba, nego tvoja...ti opet zaboravio, koliko puta ti se to treba ponoviti hihihihihihiihihi od danas ja mislim da ti trebas da zapisujes takve stvari po celu, po dlanu...u stvari ni to nece pomoci, jer ces zaboraviti da si napisao i gdje si napisao hihihihiihihihiihihii