Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitam na tituli i 20gs. najjaci si svi vremena def
Noleta u globalu ne podnose nijedan ekstremist.... Jer je on dobar čovjek a to se kosi sa njima.... On zna tko je i što je... Srbin, ali to ne znači da mora biti loš ako što neki hoće iz sarajeva da to prikazu... Kao što palestinci kažu da su svi zidovi loši
Otac mu dize tri prsta..svi zlocini su uradjeni pod ta tri prsta. I to je to.
I opet su ga vredjali engleski novinari na konfereciji za stampu. Pripremaju navijace da navijaju protiv njega. zavuci ce im Nole svakom ponaosob.
realno s lakocom ce se prosetati do titule i nekoliko miliona spakovat u dzep...dominira danasnjim tenisom
Cestitke Djokovicu! Samo da nije ovih degenerika sto sve okrecu na nacionalizam, puno vise ljudi bi podrzavalo sve sportske uspjehe nasih komsija i susjeda.
Samo jako i naprijed do finala!!!
Ovako će Federera isprašiti u finalu.
Feder za sada gubi 3-6, 5-5 ....
srBska DOMINACIJA
Ma ubi kruhara u njima, kad zna zna, kazu mladi ovo ono, ovi mladi mogu samo kad se nole penzjonise, mislim i na federera i nadala, pa jbt ovi teniseri, federer ne igra godinu dana , covjek haman u 40 i opet posamara ove mlade talente, dakle ko zna zna.
U iducem kolu navijamo za boljeg iz duela hačanov španov.Sretno
loš ovaj albanac i sa osnovne linije pravi greške po sredini ima da ga ispraši onaj klinac a možda i neće tu je prije njega legenda tenisa
Rublev bi makar uzeo jedan set, tanak ovaj danas bio bas, osvojit ce Novak 20-tu.