Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
THE SERBIAN POWER !!!
E jesi mu nasao" pandan" Ivanisevica,taj je imao samo servis i nista vise ostali udarci su mu bili kao u nesto naprednijeg rekreativca ! Nikada nije dosegao poziciju No1 a citavi popularnost je kupio ratom u Hrvatskoj koju su zapadnjaci podrzavali pa onda i Ivanisevica dizali u nebesa bez neke posebne zasluge ,uostalom ako Nole nije svera tvojih interesovanja niko te ne bije po klempavim usesima da citas textove o njemu !
Mladić Aj seljak ne seri ja sam isto Srbin ali ti stvarno pretjeruješ,kako se neko može naslađivati tuđoj nesreći.
budimo bosnjaci......slavite Novu 2013 Godinu u zemlji.......kao hiljade Srebrenicana!!!!
Svaka cast majstore! Bog dao da ti cijela sezona bude takva. Velikan!!!
Sta ako je Srbin?Ja sam Hrvatica pa volim Dokovica divan je covjek,kulturan dao je puno za svoju zemlju ,a to sto je Srbin kakve to veze ima?
"On je najbolji, predobar za mene. Možda će sljedeći put biti bolje", rekao je Ferrer... Zar je potrebno još nešto reći ?
on najbolji? hahahhahahaha
ziv bio nole djokovic!! sta vas boli k**** za koga mi bosanski srbi navijamo. navijate i vi za sandzak koji nepostoji.
Maslin nisi u pravu, nismo isti vi u RS i mi u Srbiji...VI STE VECI SRBI OD NAS!! mi u Srbiji smo postali mlitavi i opusteni, zasenjeni investicijama/EU a vi ste pravi borci srpstva!! Ne predajte se!!
Eh, sta bih ja dala da mene malo "razbije".
Ta ce nole ja mu proturo kroz noge
bravo Nole uz tebe smo!!!!!!
Bravo za Noleta. Covjek je najbolji nema sta! Kapa dole
Bitno je biti Srbin.
@@ Maslin nema ja namjeru da se ovdje sa vama raspravljam , znam gdje vuce tvoj komentar ,,dva razlicita naroda " ja cu se ipak pisati da sam Srbin pravoslavac .Vi se pisite kako hocete . U zdravlje