Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Car, uvijek pomaže nekome.
Pomaze i Dodiku
Pomago je i Dzumhuru , super momak !
Pomogao Dzumhuru, vidim reziltat, sve jednu partiju zijani.
Nole car ,treba priznati ako je neko ljudina,ma ko to bio...
Hocete kupiti ove olovke od kojih ja zivim?
Cudna je to stvar sa kvalitetnim priborom za pisanje. Davno sam dobio na poklon Cross olovku. I dan danas osjetim neobpisivo uzbudjenje i zadovoljstvo kada pisem sa njom...da,. U svakom slucaju, bravo Ljudino.
Ja se hvatam olovke samo kad račune treba popuniti...
@Trt a krampe i lopate?
Inace je I u osnovnoj skoli pisao Montblanc olovkama...mama, mama, necu u skolu ako mi ne kupis Montblanc olovkom...ma hajte molim vas!!!
@Idol rekao je da pise i obicnim jeftinim olovkama, ovo je dobrotvorni rad, ako ne volis srbe budi objektivan zbog sebe..
@Idol bil ti pisao da te neko plati i sponzorise?
Ovaj kako je ruzan, da nema slavu nebi ni znao kako izgleda zenski polni organ.
@Namazani Al mu zavidiš, da je i tebi da imaš milione i da budeš toliko dobar sportista kao što je on, pogledaj prvo sebe pa onda pljuji po drugima
@Namazani sine..naucices da um i volja oblikuje svijet. Chuck Norris, Al Pacino, Morgan Freeman, Messi itd.. Dopuni sam. A dobiti Federera u finalu kad je cijeli stadion protiv tebe moze samo masina a ne covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gospodin covjek
Pa on je rijesio unucetu finansijske probleme, svojim radom. Sada mu je ostao samo humanitarni rad