Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća koncentracija ozona u Evropi je NAVODNO na lokalitetu Mrazište, na planini Igman, ali među komentatorima KLIX-a je SIGURNO najveća koncentracija budaletina.
Dodzes lijepo na rijeku Semesnicu u Donjem Vakufu , ako izdrzis minutu u sred ljeta ...ja ti platem cevape.
pa on je sa planine i sišao
Isto crni pacov
ja bih sada nesto napisao ali ne smijem
jedan dan o dodiku drugii dan o ovom, koja poruka nam se zeli poslat? Ciji je ovo portal?
Odvratan je.Nikad nece biti najbolji teniser.Zivcani klosar koji dobro igra tenis-to da.Ali gospodin,kao Federer,kao Nadal?Nikaaaad.I ova njegova suhoguza zena koja gradi karijeru na njegovim parama?Bljak su.Neka udju u zadtugu,samo im je tamo mjesto.
Ovaj lik jednostavno ne može bez pažnje, isto ko donald tramp. Ako se jedan dan o njemu ne piše ili ne priča dobije crve u guzici.
Ta njegova zidarska faca je ustvari drevna srbska ikona a za srbe je poznato, da ni dan danas nemaju tople vode
Evo trčim ..pa ko ne bi kad ga posvuduša Đoković zove. Usput valjda Đoković pjeva Marš na Drinu😏
Idemo ! Za dom spremni !
to ti je isto tako posljedica nato bombardovanja... m.rš!