Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskuliro,Djole ,mangupski.Znajuci nas Balkanski mentalitet,najradije bi uzeo reket,popeo se na tribinu i slomio mu ga od glavu,sa osmjehom naravno.
Koliko je samo najveći
Najveci uspjeh kosovskog tenisa u historiji Kosova!!
Veliki sportaš je Đoković.
Pa poruka je jasna...Sjedi na tribinama debilu i mirno posmatraj kako uzimam milione...Debilu napravi nešto od života...Ojebino...
Đoković je Albanac! Vidi se Ilirska krv!
@ponosneustasebosnje ti mozes, samo sebe pokopati!
Srpski teniser, ne Srbijanski.
Barabar Kakav srbski, Hrvatica ga rodila !!!
Isto ko što za reprezentaciju kažete srbska umjesto srbijanska. Ako igra jedan Adem LJajić više nije srbska nego srbijanska. U sRbiji žive i drugi narodi pored Srba, Hrvati, Bošnjaci, Makedonci, Crnogorci, Mađari itd,itd.. Znači srbijanski je moj konačan odgovor:)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Daaaaj šuumećuuu.......
Trazim 5-6 srba za ciscenje snijega. 033 561-500. Hitno je.
Ćao hanumice, jel to šifra za grupnjak?
@SabahudinKurailo ne treba, ima tvoja zenska familija.