Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznajem Đokovićeve uspjehe ali ovo mi malo više liči na ženu koja je rođena lijepa i ljepotica pa reklamira kreme i kaže da su je kreme dovele do ljepote. Đokoviću, prirodno si talentovan i vrijedan kao teniser! Nećeš valjda u električare ili odgojitelje? Zeznuta je ova kantina, ljudi izgore malo po glavi pa neznaju šta će od sebe više.
Slusaj jarantenis ti ide od rukea filozofija ne bas zato se drzi tenisa.
Pametnom je uzor Nikola Tesla a šljamu su Kristijan Golubović, Arkan, Legija, Mladić i ostala "elta" i bagra.
Stručnjak za vakcinisanje se počeo igrati sa strujom.
jadni čovjek, nije znao da ne smije imati svoje mišljenje i svoj stav po pitanju (ne)vakcinisanja...
Pa dobro, dosadno mu u Monte Carlu, to ti je isto kao da provodis vrijeme u nekom pustom dalmatinskom mjestascu gdje nema bas nesto puno naroda. Rafa na njegovoj Majorci gdje se i rodio, Federer u Baselu u njegovoj Svici gdje se i rodio, a Nole, Nole zbog utaje poreza u njegovom Monaku, gdje se nije rodio. To Nole. I jos kad nam drzi predavanje kako se ne treba vakcinisati, samo mu jos fali teorija o ravnoj zemlji.
@gooUser1585647685 Jebiga Nole, da si u Srbiji, mogao si u medjuvremenu kupiti diplomu tamo gdje Natasa Bekvalac predavala, pa da mozes raspravljati o vakcini sa profesorima doktorima, a ne da te prozivaju da imas osnovnu skolu, a pametujes.
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI
A bez one njegove ništa žena flaster