Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ima svoje on
Netipićno i nespecifićno za agresorsku sortu. Ali kako kažu, u svakom kukolju ima i žita.
Danas kovid, sutra će biti digitalne potvrde za sve što im padne na pamet... Ko se slaže sa ovim terorisanjem, sutra će mu nešto drugo što izmisle doći glave
Njega je pun djokica svima.
Primitivac
Bravo Nole, pokazi im da si nepokorivi srbin i da nedas svoj mitove i lazne historije!
kad si majmun. da su se vakciniso igro bi ovakoj možeš samo gledati i djuskati uz cecine hitove.
frajer zaslužuje da izgubi sve turnire kada mu je važnije da se priklanja nekim dezinformatorima nego vlastiti uspjeh
aport postao rob politike docice vrijeme kad on kao dio planeterne zabave nece imati smisao
daj ba odmorite sa njim i ebenom vakcinom... dabogda nigdje ne igrao...
Ima u Moskvi turnir tamo kaze Putko igraju samo najjaci. Prvi nosilac i prvi reket svjeta Dodo Mile se nalazi u gornjem dijelu zrijeba. Od ostalih nosioca su tu i drugi reket Sergej Lavrov. Treci nosioc je mladi bjelorus Lekacenko. Vucko Aleksandar je isto jedan od favorita iz sjene. Tu je i prvi reket Sirije svima poznati Basar al Asad.Bice tu i Xi Ping koji ce braniti kinezke boje.
Ja Sam imao koronu I to ne bi Nikom pozelio mjesecima imam poslijedice , Ako citas djokovicu ovo vakcinisi se I boze zdravlja
Bas sad procitao tvoj komentar... Dao se u razmisljanje..
pošteno... samo lagano i saburli .. proće i ovo
pošteno... samo lagano i saburli .. proće i ovo
Mora ic pomoc braci Rusima, zbog toga 🙃
da je englez,svicarac,njemac,spanac a ne balkanac, igrao bi on na turniru.sad kad svi ukidaju vecinu mjera ovo je bas smijesno.testiraj ga i sve ce ti se reci. demokratski zapad ima staljinisticke metode.
Heroj