Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacina
Prvak Evrope u Jugoslaviji.To nikad vise nece biti kao Srbija Ni jedan Klub bivse Juge nece moci doci do Finala, Polufinala ili Cetvrtfinala Liga Evrope kao Zeljo ili Sarajevo ili kao Zvezda .to nema vise
Ili Partizan ❤️💙🤍
Prvak je bila Zvijezda kad su bili multikulti ekipa...Srbin, Bosnjak, Makedonac, Hrvat...a sad kad nisu vise za multikulti sad igraju za pochetnicku raju.
Sad kad Nole dodje kuci pa pita Jelena sta je za veceru? Pa kad mu ona gruhne u lice telecu đigericu i jos glutensko brasno pa kad ga polije punomastnim mlijekom sa laktozom pa mu kaze nek ti Rita Ora sprema veceru jesi cuo!
Navija za zvezdu jer su malo veci chetalji od partizanovaca!
uh kakav je ovo nacionalista, onaj hinjski
Delije, Arkan, Vucic, tabla Vukovar ...... normalno da ce navijati za Zvezdu.