Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole je ipak šampion , 👍
Sabura
Zasto vazda trazite nesto negativno u ovom covjeku...sta i da je viknuo!sta to nas bosnjake boli briga...Kakve mi veze imamo sa tim.Covjek je ljudina,to je i dokazao.Nikad nije uvrjedio nikoga,a dao je vise donacija u bosnu nego Nurkic sa hrvatskim pasosem..
Ovo vise nije tenis. Ovo je stenjanjitis. Nije se prije ovoliko stenjalo.
Pa nije UFC
Voljeli ga ili ne, ovakav se više ne rađa. Ovakav meč odigrati sa momkom koji igra fantastičan tenis i koji fizički je u najboljim godinama je fascinantno. Mentalno, definitivno najjači sportista na svijetu. Kapa dole Novače!
Lako je tebi cijepat majicu, vazda mozes kupit drugu.
Svaka cas gledao sam , ali malac ce ga dobiti na us openu garant, ne moze izdrzat 5 setova sa carlitom 1000 posto
U djedu jos ima baruta.
Ovo.je napornije fizicki nego boks ili.nogomet
Nole nije bio ovako dobar sa 20 god kao carlos
Legao sam u pola cetri zbog ove dvojice.
Auuuu, kakav mec, vrijedilo je svaki sekund gledanja. Nole je gromada u svakom smislu,mentalna i fizicka,definitivno najbolji ikad. Kapa do poda za borbenost na terenu i Alkarazu.👏
Kako se on poslije svakog ponora podigne, to je nepojmljivo. Apsolutno mentalno najjači igrač svih vremena.
Šta li je popio na kraju prvog seta??? Kako je izgledao mislio sam da će mali dobiti i drugi!!! Svaka čast
Čudno mi je što nije viknuo "Kosovo je Srbija"