Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze frajer meca izgubit… vjerovatno ga drvo vibrira, al ga vibara, al ga vubaaaa
Presadi ga na piramidu da se zajedno jozinirate
Baobab nije. Eukaliptus?!
Razumijem ga i ja sam povezan sa šperpločom
Talking Stick 😄
Jeste dosadni sa ovom Djokovicem jbt ccc
Drvo i svako živo biće ima dušu,emocije i razum.Minerali imaju dušu.Bilo šta u kosmosu opstaje samo uz pomoć životne sile.To su znali drevni Asirci,Egipćani,Maje,ljudi Mesopotamije.Samo glupan sa pametnim telefonom ne zna da životna sila drži čestice na okupu.
De ti obnovi malo hemiju iz osnovne, moze i srednja ako imas knjige jos. A biologija? To ne diraj, tu ti nema spasa?
Meni je smiješno kako neko ko vjeruje da nas prate dva meleka i zapisuju naša dobra i djela, te nas i oni faktički kao štite od Iblisa koji je bio u raju, ali je onda istjeran i on je odlučio da postane vođa svih drugih šejtana... Vjeruju i napr da je Musi poslaniku KAMEN ukrao odjecu i da ga je on ganjao sa štapom. To je potpuno OK vjerovati sa 30+ godina, ALI Đoković osjeća povezanost sa drvetom, KAKAV LUĐAK!!!
Prenosi Abdullah bin Masúd da su ga pitali: 'Ko je obavijestio poslanika o džinima noću kada su čuli Kur'an?' Rekao je da je drvo obavijestilo Poslanika o njima.
Jabir bin Abdullah je ispričao: Poslanik je stajao uz stabljiku palme (dok je isporučivao Khutbu). Kada mu je postavljena propovjedaonica, čuli smo tu stabljiku kako plače kao trudna kamila sve dok prorok nije sišao s propovjedaonice i stavio ruku preko nje. Buhari, knjiga 13, hadis 41
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije brat normalan da ga ebes.
Ponosno i SLOBODARSKI sece se Australijom, mnogi pLandemijski nacisti koji mu jedared ne dadose da udje i igra za vrijeme pLandemije, sada iz svojih bolnickih kreveta posmatraju NOVaxxa kako sa osmjehom na licu grli drvo i subliminalno im porucuje, krepajte kerovi, jorgana se najeli! Zivo NOVaxx i da ako Bog da uzme taj 25. NASLOV!
Pušmipuli đoka i velikosrpski projekti
Ovaj je odavno puko
NOVaxx Djokovic - SINONIM slobodarskog svijeta, NOVaxx, covjek cija PINEALNA zlijezda nije kalcificirana kao sto je to slucaj kod patriJota i onih koji su slusali fakt cekere i padali na onu jugoslovensku - nije kod TITA bilo hoces neces, svi su morali biti pelcovani! U medjuvremenu, neki od njih su i uspjeli otici na more, jer je to bio cilj, moci cemo na more, a mnogi nisu, a ni baku ni deku ne vidjese. A tuzno je to!
Lahko mu je naći neko egzotično drvo iz botaničkog vrta. Hajd se spoji sa kakvom bukvom ako si frajer.
I Bosanci su povezani sa bukvom, Srbi sa sljivom, Hrvati sa lipom... Nista neobicno
Iskreno puca mi ČOŠAK OD DNA KARE