Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo kralju ❤️❤️❤️
Nole nije samo teniser, najveci promotor zdrave logike i zivota.
@Agentura Promotor zdrave logike? Molim te reci da se salis??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ruskinja i Srbin antivakser osvojili najprestižniji turnir u ''gospodskom sportu'' u sred Londona. Kakav šamar nadmenim Zapadnjacima.
I još pobjedjujemo u Ukrajini. Pa može li bolje?💪🏼
mislis vakserima, antivaksera ima i na zapadu!
Visokoo daj ba Seher podrizte nas jednom i u ratu smo vas haman branili sve je preko nas islo
Sta Visoko uradi od covjeka!
najozbiljnii rivali Sinner i ovaj klosar ...teze bi rivale imao na Gorazdu open
bravo bošnjače
Најбољи🇷🇸
Ma cestitke majstore
Naš Sarajlija čestitamo
kakav je to gen jugoslovenski, jugoslaviju razvališe ali njen duh ostade. nići će juga iz pepela opet. jedan jezik, jedan narod a četri nacije, nešta tu nije jasno nikako
Bijedo i jade iz ISTOCNE EUROPE kako nas zovu, podigni celo, ne pustaj da te ponizavaju i uce da si manje vrijednan u odnosu na njih, samo zato jer oni imaju vise para. Slaveni porazise Anglosaksonce na prvenstvu svijeta u tenisu. Ostali su iza i Germani i Framcuzi, napuhani puni sebe.
Bravo Noleeee
A sada proslava u dolini piramida, Dobro došao majstore 🥂🥂🥂🇧🇦👏👏👏👏
Jel on osudio negiranje genocida? Kad su onu Ruskinju skinuli nakon pobjede mogli su i njega. Ili on ima neki bonus što je muškarac?
bravoooo.....
Aferim Nole!!!
Bravo majstore, jednog trenutka skoro citav svijet je bio protiv tebe i prezirao te, a sve zbog budalestine. Bravo!!!