Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nisi milioner jeo bi ti svinjcad ko kokice
Da si milioner nebi bio nacionalista.
@uhljebzeleni Tipican balkano-shovinisticki komentar, haha
Nole care, :)
Bravo majstore.
Svaka čast,jedan od rijetko normalnih sa Balkana.
Pametno care,ni ja jedem meso
A sta da jedu recimo eskimi, koji se hrane iskljucivo mesom ribe i nekih polarnih zivotinja, jer biljke ne rastu gore.
Šipe ambasador jede vlastita jaja, pa nikom ništa.
Jedi košer i Halal zaklano i riješio si problem...
I biljke su živa bića...njih ti nije žao
@Roentgen79h biljke nemaju centralni nervni sistem, niti imaju emocije, niti oči koje plaču, niti usta koja vrište, niti tjelo koje bježi i otima se, niti majku koja to sve gleda. Ako misliš da je oguliti mrkvu i oguliti ovcu isto onda je to ozbiljan problem percepcije.
Covjek uporno od 2011 daje alibi za svoje dopingovanje. Malo je gluten dieta, malo hiperbaricna komora, malo je veganstvo, malo manuka med, malo hurme...
@fbUser1575798180 Što ne podeliš sa nama neku informaciju, ako imaš?U protivnom,stvarno si glup,sa sve komentarom.
Reće neko ko je odgojen na krmetini ‼️ De zapjevaj onu preko drine,oko drine kako ono ??? !!!
Pa nebi pjevo četničke pjesme da nemaš svijest o klanju.To ti je kad čistokrvni Crnogorac postane mizerni servin.
Zao mu zivotinja a pjeva Mars na Drinu i zadire u Nezavisno Kosovo🤔
@Rukfas100 pa sta ma lose u Marsu na Drinu? Pa i u Kosovu? Polupismen si i neobrazovan. Mars na Drinu je mozda i najbolja borbena pjesma iz I svjetskog rata. Nadji mi bolju! To sto nemate svoje istorije, sto ste vazda bili sluge tudjinu i mjenjali dresove je vasa sramota. Narod star 30 godina sa nekakvim protektoratom od drzave zadnjih 20 godina. Kosovo je 1000 godina nase istorije
Pravi servin pije svinjsku krv i jede svinjsku mast. Nole izdajnik.
Proizvodnja mesa je proizvodnja kao i svaka druga. Te životinje ne bi postojale i ne bi živjele da nije čovjeka. U nekim proizvodnjama ispašta čovjek (tekstilna industrija), u nekim životinje. Zar ne bi bilo bolje da se bojkotuje kupovina 63774 majice godišnje i bacanje istih, obaranje cijena i sl.?