Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novak je jedan veliki sportista, izboriti se za vrh i biti na vrhu medju ovim bjelosvjetskim olosima je za svaku pohvalu. Mislio sam da ce dobit kad je ovaj izgubio servis za pobjedu al nije bilo srece.
Pa znas sta i onaj sto je igro protiv tebe imao je iste uslove , mec se mora zavrsiti pa kako tako. Vrijeme nije bilo idealno ali je bilo isto za sve
Garant bila doping kontrola , pa ga nije islo
Jeste li primijetili kako se sajla na mreži podizala na nivakov ritern i na novakov servis ??? Onaj vjetar samo oko noletove glave, napravio se tornado poviše njegove gkave a kiša padala samo iznad novaka. Sve protiv novaka jučer bilo, kako da čovjek pobijefi, nemoguće
Rodjeni kosovar, prema tome nije srbijanac nego pravoslavac sa Kosova!!
Thiem mu bacao pesak u oci! BRE!
ne kaze se uvjete, nego uslove
djoko kombek iyebimu mater na
Igrao pa propao s guruom Pepe Imazom i krenuo... obicni Srbijanac. Federer i Nadal (najveci igraci) nikad nisu sami propali i nece to sebi uradit, oni uvijek nastavljaju pravo kako treba. Djokovic je uvijek razmazen u utakmicama i vegetarijanac u sportu... ciganska posla
Trebas kleknuti svaki puta kada cujes njegovo ime ili vidis njegovu sliku...budalo nepismena
@djestsinalco355 Ne znam da li znas da je prvi na ATP listing trenutno?? Sigurno jedan od najvecih u tenisu ikad. Da ti Bog da da ti tako propadnes.
Cestitao je protivniku a nije problem da se u komentaru fokusira na neke stvari koje imaju utiicaja u nesvakidasnjim uslovima. Djokovic ce, vjerovatno, opravdati svoj komentar, kad u drugim uslovima pobuca sve redom.
Izdrzi Djokovicu, Bog pomaze izdrzljive.
Šteta turčine!
Mislim Nole da si sam sebe pobjedio , imao si nekoliko nerezonskih poteza kad si bio u prilikama osvojiti lagan poen .
Thiem može preživjeti meč a prvi igrač svijeta se žali, nisi više najbolji Nole i pomiri se sa tim, oprosti se sa stilom a ne ko neka curica ..
Bosnje jel boli poraz od Finske, o Bosnjeeee