Za finale Grand Slam turnira se živi
6
Đoković nije razočaran porazom: Ništa ne bih mijenjao
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne sviđa mi što je novakov otac nacionalista, i zato navijah za nadala. jučer je novak priznao da su dvije nadalove lopte bile u terenu, i to je za aplauz. kad bi novak (i drugi veliki sportaši!) nešto uradio da se poboljša komunikacija među našim državama, to bi bilo super, i sigurno bi bio jedan od najomiljenijih sportaša na ex-ju prostorima. do tad, vamos rafa ;)
Svaki put kad je Novak izgubio ove godine culi smo kako to ipak nije strasno, kako je sve to do taktike, kako cuva snage za RG... sta sada velite?
Umjesto nacionalne zalosti,BiH 24% je postigao naj veci sportski uspjeh:Novak izgubio finale od Nadala i ostao na mizernom prvom mjestu.Ostaje mu jos neostvareni san uzeti Kiseljak open.Nama n.akaradnim balincadima dosao je trenutak da uzivamo u svojoj nemoci i zavisti,po cemu smo prepoznatljivi gdje god odemo.Mozemo shvatiti sto nasH.rvati i S.rbi smatraju genetskim o.tpadom od kojih smo postali,ali sto nas tako isto smatraju i u izvornom.I.slamu?Ali uzivajmo,mi smo prepoznatljivi,nije laHko biti n.akaradna nacija
Ma vidi komentara iskopleksiranih ,isfrustriranih malih ob.re.za.ni.h pedercica ,izgleda vise oni vode brigu o Noletovom porazu nego on sam ! Kretencici , Srbin je jos uvijek No 1 igrac ! Hvatajte se vi komentarisanja vaseg nacionalnog sporta sjedece odbojke , a tenis nije za vas ,isuvise je konplikovan !
Ja morbidnih komentara, strasno. Djeco draga ne valja vam to sto mrzite sve po redu. Nemoj da vam vise ponavljam, nije to dobro, nema napredka. Kad ste procitali da neki srbin ili hrvat pljuju po Dzeki, ja nisam. Sto se mene tice nek\' svake godine osvaja LS s istim ili razlicitim klubovima. Ipak mi je drazi on od nekog Benzeme, Huntelara ili petog i desetog.
On je razočaran što je svrbin. Kuš veće kazne i razočarenja.
Ti si jedna obicna ofucana srpska vucibatina, je.bo.te. n0le, nule il kako se ono bese kaze :) i ti njega ! Ako ti je toliko drag, idi s njim kod duduka - ronhila i podrzavajte zajedno cet.ni.stvo, veliku sr.bi.ju, pisem malim slovima, jer je sada mala, umjesto velika ;) !
@srb bijednice i ti si isti taki
ma mozete ga samo bacati u nesvijest hajvani, on je ipak zaradio 650000 € iako je izgubio a sta vi imate bijednici? Hocete imati utra za ispijanje kafe 5 h u kaficu? hahahahahahahahahahah........
Dzoooko ...ebm te u oko ! hahaha
@Dosta: placi picko, izgubio je prljavi vlah i vozdra.
Sto s e r e t e ko i d i o t i. Sta vam je. Pricate nesto o nacionalizmu a covjek nista nije skrivio. Osvojio 3 od 4 trofeja i po vama ispao totalni r e t a r d sto nije osvojio 4. Kao on sad 1 pa mora sve osvojiti. Hajde ti 5 sati trci i udaraj loptu. Nanervirao bi se kao niko. Nazivate te ga nacionalistickim srbinom a covjek ni kriv ni duzan. Vi sto imate od svog zivota je ogovaranje uspjeha normalnih ljudi i bacanje prljavstine na njihovo ime. Nista vise. Hvala dovidenja.
Duva ga drole ;) ! Tvoje vrijeme je proslo ! Posveti se sa taticom sirenju nacionalizma, mrzenje, u smrdskoj, medju svojim smrdima, jer drugo i ne znate raditi !
Ili gubio ili pobjedjivao covjek stoji ko stijena i ne place ko neki. Kakvi su to teniseri od 25-30 godina koji placu i kad gube i kad dobijaju. To je meni cundo, jako cudno. Na terenu bi reko, sad ce preskociti da ujede protivnika, a kad pobijedi place ko curica i trci tati i mami da ih zagrli. Razocarao me je kao covjek i kao bivsi prvak.
sta je preokreno izgubio 3:1, hajd ne budali
pa i Nadalu vrijeme nije islo u prilog pa je opet pobijedio... pa ako je Novak broj jedan u svijetu onda nema izgovora