Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista od noleta otkako se ukljucio u sektu i postao vegan.. Propao smrsao brzina lopte pri servisu ispod 90km/h Ne slusaj zenu ba i mani se njenih biljkica nego zalozi malo po masnoci zaradi jos koji dinar evo poplava opet treba jos koju donaciju dodjeliti ugrozenima Ako tako nastvis uskorocemo morati skupljati donacije za tebe..
Iskreno vise me toliko ne pogadjaju njegovi rezultati. Usao je u istoriju, najbolji je sportista Balkana ikada, sve sto sad uradi je samo bonus na sve to. Medju prva tri tenisera ikada. Po goat listi je na drugom mestu, malo mu hvali za prvo...
gluposti pricas, tesko je doci do prvog mjesta, a ne jos i zadrzati se tu tako dugo.
Добра му нова мајица! Црвено-плаво-бијело...
Nole ba, malo pojacaj tu trpezu, idi babi na selo malo da te oporavi. Gotivim te pravo ja, ali ti je ruka kao u nekog iz Bijafre. De malo meske i bakine kuhinje hebemu, mani se mikrobiotike i travcica. :D
Jedva...
Tako je nolas do pobede lagano
vidim da su neke bosnje u komi
Pa oni su u komi već unazad 100 godina. Oni su na aparatima, koji ih, kao tzv. naciju, održavaju u nekoj vrsti egzistiranja, i to egzistiranje na aparatima u vidu falsificiranja istorije, kulture, jezika, može trajati još dugo vremena, ali ne može proizvesti ništa drugo nego patnju, komplekse, jad i bijedu. Zamisli neku osobu koja u stanju biljke vegetira na aparatima, e to su Bošnjaci.
kosovo na aparatima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tesko je, ali mislim da ipak ide do finala ovaj put. Cini se da je povratio samopouzdanje, a i djeluje nekako svjezije. Ne izgleda ko zivi mrtvac. Ne znam koliko je do Agassija, ali ocito je da opet ima onu zivotinjsku zelju za pobjedom. U svakom slucaju je dobro za tenis da se Djokovic vrati, sad kad se vec i Nadal vratio. Da opet uzivamo u pravom tenisu.
SPORT, LAŽ I GENOCID: To su tri uobičajene osbine srbijanaca. Sport praktikuju kako bi stekli bolju kondiciju za počinjenje genocida, nakon kojeg lažu kako je neko drugi kriv.
Majko moja mila, ovo je nešto najgluplje što u svome životu pročitah..
@hejtersis ČETNIČKE TROJKE SU U IGRI: 1-sportista diže moral genocisdašu, 2-genocidaš pomorom pravi posao za intelektualca, 3-intelektualac onda laže kako je neko četvrti kriv. Napomena: Četnike trojke tokom drugog svjetskog rata nisu bile tako specijalizovane kao u posljednjih 30-a godina.
To Nole Srbine idemo dalje !!!
@CrniSrbi Ko ili sta je Dzumhur?
@bureksir2 Srdjan Djokovic je potomak kosovskih crnogoraca koji su se uvek deklarisali kao Srbi, majka mu je mozda Hrvatica ali kao da je to bitno? Izjasnjava se kao Srbin i igra za Srbiju, ne znam sta imas ti od toga da on nije Srbin?
Sta se desava s ovim Siptarom 🙂
Čemu ovo šiptarom?
@2PIPUN Srpsko ime, prezime, srpski jezik, srpska vera, rodjen u Beogradu uzgred, razne donacije srpskoj deci, ne znam kako nego moze biti toliko glup ili bezobrazan ili i jedno i drugo da kaze da Novak nije Srbin :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)