Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E konačno da napišete pravilno srpski a ne srbijanski, ali zato ste otkrili novo zanimanje, tenisača :-)))
Što si tako osjetliv pobogu mili, nije te keva tako odgojila, ja kad joj turim *** ili čunu njoj svejedno, vrišti do plafona i ovao i onako ......
E moj ŠIŠMIŠ, nije ni tebi lako, pravo te žalim a ima ovde još njih tvoje sorte koji su žešći patokari. A usput, mojoj kevi je trebala prava muškarčina kao što je moj otac, a ne takvi ko ti što se hvaletaju a nose smoki i dva graška u gaćama :-)
A jasno da im je sistem nikakav. Nadal se dopinguje sve u 16 samo zna kako ga izbjeći. Uostalom mjenjanje krvi koje je on priznao je legalna metoda. Debilizam. Tačno bi im dao da rade šta hoće, pa ko živ ko mrtav. I onako ima premalo dobrih igrača.
ko se to ne dopinguje u današnjem modernom sportu, da mi je znati..
Husejin Bolt, za njega sam siguran da sto posto ne uzima nista.
ne vuci vola za rep nole
....drugi kraj vola ima rogove :)
Tako je Đoka
...moj "NOLE" lako je nama za tebe... i mi u BiH izgubili smo povjerenje u čitavnu državnu administraciju i organe vlasti pa jbg...