Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spiderman je fiktivan lik. A Nole je pravi stvarni istinski heroj 😍😍😍😍
Svi imaju problema s kretanjem po travi, jer je trava klizava, Klixe. Da ste 2 meca odgledali, primijetili bi da se totalno drugacije krecu na RG i na Vimblfonu, da je loptica brža itd.
Vimbldonu*
Banujte ovog @VaginalniSmrad covjek koji stavi ovakav nik a kamo li pise ovakve gluposti nije zdrav za normalno drusvo a kamo li ovo nase kojem je sekunda dovoljna da se mrzi .Kakav si ti ti moron stavim pepermint na onu stvar i nabijem te u taj nick da prodises.
Odličan meč, bravo Novak!
GOAT