Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj druze, ko im jb mtr, nije ni vazno vise, najbolji si teniser u historij
kolika je kvota da će okrenuti guzicu za dolare ...
da se konstatuje sa Semirom prvo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala i nemoj. Ako ce te na taj nacin sprijeciti da budes bolji od one dvojice … ko ih ebee….
Semire bolan ostaće čojk bez titule de ba dopusti mu da se vakciniše, haj živ bijo
Znaju na koji ce ga fazon uhvatiti.
Bagra fašistička!
Propaganda i laz. Cemu tolika uporna promocija, zar nije sumnjivo... Da li je njima stalo da budete zivi. Kolko alkohol ubije ljudi, kolko cigare, kolko koka i heroin. Da je vakcina stvarno dobra i da poslije toga nece se oboliti jos vise od svih ostalih bolesti i dovesti do smrti, zar bi trebala ovolika promocija. naivni i oni pod pritiskom su popustili. ali covid jenapravljen da bi vam ponudili tu tecnost iz vakcine.
Primi ako imaš djecu nole Inače evo ja sam obadvije primio al čuna se ne miče vjeruj pa gledaj sad sta ćeš
ne da seema da se pelcuje
Nemoj primit otrove Nole makar ne igrao nikad više kod tih fašista iz Austr. Ostani karakter, imas para i titula.. popišaj im se na melburn, neka svoju mamu ucjenjuju..
da je vakcinisa i da ima koronu ne bi mogao igrati,.. zato izolacija i prc test svaki dan
Bio je u Visokom, to je otprilike tu negdje.
Ma kakve vakcine samo piramide Djokaa
Kad Nole primi vakcinu onda cu i ja Eto da se odmah kaze
Nabavi papir i rijesena stvar.
Ima jedna stvar koju ljudi ne znaju a odakle je nastao mit o čipovanju.Sve vakcine unazad 10 godima imaju nano-chip on je u vakcini kao dokaz da se vakcina ne može krivotvoriti. Taj chip ne odašilje jak signal ali se može provjeriti na svakom osciloskopu da u vakcinama IMA chip koji odašilje elektromagnetske valove.
Nije Đole glup, a para već ima i previše kao i titula. Svi igraju , on je najbolji, dakle nisu samo pare.
Fašizam u tenisu, sportu.
Nece se vakcinisati
što neko reče samo račun u banci blokirati dok ne donese potvrdu da je primio dvije doze ... samo oštro i po džepu...
eco ja sam 100% ubijeđen da će Đokaj primiti vakcinu jer pare su pare ne živi se od have a oni koji njega doniraju promiču cijepljenje.
Ako je vakcinisan, to samo njega eventualno štiti! Nisam znao da će on zaštititi Melburn, ako se vakciniše! Daj mi argument, pusti šuplju!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)