Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaa koja razlika u odnosu na ona 2 panja od danas :D
Oni ne igraju tenis. Samo serviraju
@Sefko Sefko, ljubomora i mržnja spadaju u bolesti. Pripazi na zdravlje. Pozdrav iz Mostara ...
Mec se nije prekinuo zbog mraka nego zbog toga sto centralni teren ima upotrebnu dozvolu do 23 :00 po Londonskom vremenu odnosno 00:00 po srednjoevropsko a nemoj te gluposti pisati ako ne znate...
Dobro što Klixov novinar ne zna ove detalje, ali kako je zamislio da se meč igrao od deset do jedanaest bez problema pa se onda u jedanaest naglo zamračilo.
Spoji molim te to tvoje „nemoj te“ Izgleda napaćeno ovako osakaćeno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imam osjecaj da gazde kladionica u RS navijaju za Nadala... Masu ljudi znam koji su ozbiljne pare uplatili na Novaka!U ovoj godini Novak se vraca u top-10 tenisera i svaka uplata na njega je 90% dobitak.Tako da ni onaj domacin iz I Sarajeva nije budala kada je stavio 30 000KM na Novaka da ce iskidati Nadala...
debilni novinar piše, a ne zna. meč se nije prekinuo zbog mraka (upaljeni su reflektori) nego se u londonu ne igra posle 23.00. halo gdje si ti pratio vimbldon prije. priučeni sportski novinari boljka sportskog izvještavanja. od sporta imaju samo igranje na velikom odmoru
Hahahahaha......zbog mraka na zatvorenom terenu....hahahahaha.....kakvi stručnjaci na klix-u. Malo proguglati nikad nije na odmet!
Jel to ona krepastina sto slavi s' 2+1 prst. Krhnem mu onu malehnu, turske loze, sto joj kokos kljucau prkno da mu skinem bapske carke.
Djokovic dobija lagano
Novace, danas je TZ uz tebe !
Najbolji mec ikada odigran je na Australian Open-u 2012...Ovaj snimak od 3 minute ce vam potvrditi kakva je bitka bila na terenu. Ko je gedao mec zna o cemu pisem. https://www.youtube.com/watch?v=HhCzXwdUs_U
i ako sutra novak dobije i u nedelju uzme kolevku tenisa,ide sezona na betonu.pun samopuzdanja,njegova podloga,od 2 gs,jedan bi mogao uzeti.samo da dobije sutra,jer nicemu se nismo nadali a jednom nogom je finalu,protiv andersona,izmucenog ko isus.mogla bi ovo biti jos jedna novakova godina za pamcenje.i valjda ce uzeti taj 13 baksuzni gren slem,pa da napada 14.titulom na wimblodonu bi se verovatno vratio medju prva 3,4 igraca,sto mnogo znaci,pogotovo na gs na zrebu.
Drago mi je vidjeti noleta u staroj dobroj formi
Ovo dobro leglo onom baji sto je igro na kladari,evo mu lijepe prilike da se ogradi,trenutno mu kvota na Nadala 3.60!
E to si lepo sugerisao!
Žali Bože što će onaj jablan od danas u finale...
Mogli su pustiti da igraju,svi znamo da je ovo ionako finale. U svakom slucaju raduje povratak onog starog Noleta,samo jos malo da se ta kondicija popravi i bice to opet nabijanje kompleksa kao nekad!!!
odavno bolji tenis nisam gledao, mozda cak od finala wimbldona kad je Nadal prvi put pobjedio Federera svaka cast obojci, maksimum daju u svakom poenu
kome ovo vise odgovara.nadal izgubio treci set(kljucan po strucnjacima na gs) u taj brejku i sigurno bi to uticalo psihicki na njega,da se nastavilo.opet,verovatno je nadal u boljoj fizickoj kondiciji,kad bi uzeo 4 set,da se nastavilo,ko zna sta bi bilo.tako da novak mora veceras da odmori,sutra izadje i kao u prvom setu,lagano posalje steroid bika na majorku.idemo sampione.cetnicki jelicki laki odred ceka 13gs.
@shomy7 vrlo moguce.nadal bi krenuo u 4 setu uraganski.ali mozda bi i psihicki pao.imao je 2,3 set lopte.sad mozemo da teoretisemo.sto se tice kondicije,verovatno vise novaku.da sutra odradi bika sa majorke,pa na polulesinu andersona,koji je u zadnja 3 meca,proveo 14 sati na terenu.prvi put veliko finale gs,pa jos wimbldon.dok se osvesti,novak vec vodi 2-0 u setovima.lepe zelje a treba sutra pobediti nadala.uci ce agresivno i pod pritiskom u nastavak i to je odmornom novaku prednost.