Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji Gojo? Nikad čuo Ali ga podero momački
I ovo takmičenje su srozali. Sistem bzv. ATP tour se ponaša kao uleb. 3 meča, ubrzano takmičenje. Da nas ne začudi da uskoro kvalifikacije za Svjetsko il evropsko prvenstvo u fudbalu spakuju u 2 sedmice a vrhunske ekipe ne dozvole igračima igrat na istom. Kapitalu se žuri.
redakcija klixa u ekstazi..verovatno da ce HR da pobedi samo..da ne bude ka protiv Portugala kad su sampanjac malo prerano otvorili a onda se posipali pepelom
BiH je i u ovom slučaju, kao i u mnogim drugim, podijeljena...jedni navijaju za Hrvatsku, drugi za Srbiju a treći , u manjem broju navijaju za ove ili one a u većem broju pljuju po jednima i drugima.
Muslimani posvetite se sjedećoj odbojci tu ste vrh, vidim Bakir i komsic prizeljkuje rat, garant je smjena generacije fali vam igraca
Uživaj Srbine u večerašnjem meču i popuši ga uspit ako ti neko da ki*tu zbog pogana usta, lojavi stvoru!
Cijela federacija navija za Hrvatsku....
Hrvatska prolazi dalje! Malog ide pravo na ovom turniru
Dokaz da su svi srpski teniseri osim Djokovica rodjeni luzeri
Шта ти знаш Мујо било шта о спорту, држи се намаза и шише, ни за шта друго и нисте...
Iznenadi Gojo 280 igrac, lajovic 33.Sad cilic gubi od djokovica pa parovi u kojem su hrvati favoriti nek bolji pobjedi