Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOLE VOLI TE CIJELA BiH
Govori u svoje ime.
amylee lajkovi ce govoriti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka cast ovom momku! Covjek je iz Srbije, no ipak ne pravi razliku izmedu nacija pogodene istom prirodnom nesrecom!
koliko sad ljude muce ove pare 700 hiljada eura -pa nece ih DJOKOVIC nikome licno uruciti neko je DJOKOVIC potpisao da teniski savez ITALIJE da bosni i srbiji--a dovoljno je bilo da je digao glas za bahatost zapada koji cak u svojim zemljama nije ni izvjestavao o stradanjima u bosni i srbiji--isto tako nebi bilo nikakvog znacaja da je DJOKOVIC to rekao u Beogradu niko to nebi ni primjetio ,ali iz RIMA je druga prica i ako ste gledali finale DJOKOVIC je licno molio gledaoce da drze te transporente gdje je publika prihvatilajer se borio za ljude bilo koje vjere
samo je steta sto ovaj clanak na udarnoj stranici stajao jedva pola sata i odmah se prebaci u drugi plan a mnogi clanci koji su nevazni budu na udarnoj stranici klixa po 20 sati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
:D Nole hvala
jest da je Srbin, al je velik covjek! ovakvi srbima i treba da budu primjer a ne karadzic,ratko, i ulizica dodik
Zaradite poštenim putem na kladionici. Kladjenje je kao boksacki mec. To je dugotrajan proces u kojem se ne gledaju usponi i padovi vec suceva odluka nakon 12. runde! Mi smo tu za vas da svaki taj mec pretvorimo u pobjedu! Ekspertni tim koji zna sto je kladjenje u punom smislu rijeci. Mi smo drukciji, mi smo diverzijalci. Pogledajte blog i ostvarujte s nama pobjede! ... Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Braćo i sestre, Bošnjaci, Srbi, Hrvati .... vera nas je rastavila, voda nas je sastavila. Kada god vam se priratuje ponovo, setite se ovoga.... Jer, ovo je vera!
Nema ovog Crnog Đorđija, otišao izgleda kraj logorske vatre da se još malo ucrni. Novak Đoković jeste nacionalista, četnik, genocidaš. To što je napravio jedan normalan potez u životu ne mijenja činjenice. Njegov otac republiku smrdsku svojata kao da je svrbija. Ko je bio pas prošle godine biće i ove samo godinu stariji. Kamo lijepe sreće da je u svrbiji više normalnog svijeta, ne bi na vlasti bili radikali i miloševićevci lafo "socijalisti" ali sa kokardama, već bi bio Čedomir Jovanović, predsjednik liberalno-demokratske partije. Što se mene tiče ove i slične finte neće promijeniti moje mišljenje o četničkim koljačima.
Izuzetan potez - medijska pažnja velikog broja eminentnih tv/medijskih kuća bila je u tom trenutku usmjerena ka Novaku Đokoviću i njegova reakcija imala je odjeka u svijetu. Euronews je ovih dana "stidljivo" izvještavao jedva pominjući da se nešto dešava na "balkanskim prostorima", da bi već danas ova kuća posvetila puno više pažnje i minutaže katastrofalnim poplavama i klizištima u našoj regiji.
Svi smo mi Srbi
Ove balije su pravi miševi.Prozivaju te četnik,genocidaš,a čim im uputis lijepu rijec odmah se sagnu i ližu ti jaja..
mama ti lize jaja izrode ljudski
Kolege iz srpskog svijeta sporta,a on srbijanski teniser,mamu vam hebem ne treba vam ni feninga dati prljave poturice.
crni dzoko jebem te u oko
Majmune jeste Srbin, ali je čovjek za razliku od tebe. Ti si hajvan kao što ti je i ćaća bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čovjek prije svega!
Znači ima još uvijek srba koji se ograđuju od genocidne tvorevine, za svaku pohvalu.
balije sta je? Juče ti je bio genocidas
KOJA RAZLIKA DJOKOVIC i kusturica
Gdje ćeš ih poredit, pa vidiš da se ovaj barem kupa.
OGROMNA! To je kao da poredis misa i slona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nama svima treba više sportskog duha. ravo Dzokovicu!
molim politicare i ostale koji dođu u dodir s ovim novcem da nekradu treba to sirotinji...
Svaka čast tebi, ali tvoji da mogu spojili bi još većeras RS sa Srbijom i hebe im se za BiH
Isto tako ce i njegove pare doci u RS iskljucivo, nece ih Federacija sigurno ni vidjeti. Logicno. Tako da nije za Bosnu, vec za RS.
AMYLEE--to sto je DJOKOVIC potpisao da se popopla preda srbiji i bosni nece niko drugi uruciti nego licno teniski savez ITALIJE,a na politicarima je koliko ce ko sebi uzeti-a 700 hiljada eura nije malo---imas nasih dijasporaca mogu i oni dati bar 100 eura -pa vidi kolika bi to suma bila ali 95% dijasporaca nece dati ni 1 euro
PRIKAŽI ODGOVORE (2)