Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đoković je primjer kako se sa upornošću može sve, bio je dokumentarac o njemu kad su njegovi roditelji pričali da su zadnji dinar dali na njegov tenis, jer država nije imala sluha za njega, a vidi ga sada, preko trnja do zvijezda, i nema drugog puta u bilo čemu
ovdje država misli na sebe, a ostali su prepušteni sami sebi
hercegovac, gruba je riječ divljaci, bolje je reći k'o plemena heheh shumadijo, shumadijo ko bi tebe ostavio, shumadijo joj rodni kraju moj, :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jeeeeeee bravo, Nole majstoreeeeee
Za guslara pod hitno dizajnirati sportsku sajkacu a na teniski reket staviti jareće rodove... Ubit će ga Murray...
Jedino ako ti sestra nastupi u ženskoj konkurenciji...
i goran prati novaka.....http://www.24sata.hr/tenis/slika-gorana-i-obozavateljice-sa-sajkacom-uzburkala-strasti-404088
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e volio da bi da izgubis.......jesti odvratan!!!!
Bravo majstore...sad jos skota i to je to :-)
kakav ba majstor...magarac je to.
e-li-mi-ni-sao!
sad cete da mu lizete kur*** sad cete ku*** da mu lizete :D
Zasluzena pobjeda. Sretno u finalu Nole.
bravo nole kmekmeeee. Šteta što su se on nadal i federer potrefili da igraju tenis u isto vrijeme, pa drugi tenisači nemaju prostora za velike uspjehe.
pa to je to, zadnjih 5-10 godina imaš 3 ista tenisača koji uzimaju sve važne turnire.. Jednostavno su prejaki u odnosu na konkurenciju.. A onda je lijepo kad netko iz drugog plana uzme grand slam, kao čilić, ili kao "ujko" ivanišević 2001.
sad ću ti reci jedan podatak.. od 2004, po 1 grand slam su uzeli gaston gaudio,marat safin,del potro,murray je uzeo 2, čilić i wawrinka. Dakle, ova trojica, nadal,federer i đoković su uzeli sve ostale.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koljačka faca prava. Fuj
i goran prati novaka.....http://www.24sata.hr/tenis/slika-gorana-i-obozavateljice-sa-sajkacom-uzburkala-strasti-404088
Bravo majstoreee...