Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je iznenadjenje samo za one koji ne prate tenis...Nazalost njegova era se blizi kraju.
tacno godina dana kako mu je forma pala , Boris Becker je napustio njegov tim kada se okrenuo Veganizmu i poceo uvodit neki Hokus Pokus kao sto je Sinan Sakic neko vrijeme :D
Šta drogirao se SInanom Sakićem ? JEste da to ne ostavlja tragove u laboratoriji, ali dugovoročno dovodi do duševnog i tjelesnog disbalansa, jer se ta droga amsovno krositi uS rbiji i BIH jer nije legalno zabranjena !
@drk Ne kazem da se drogira il ise drogirao s njim, nego sam citao da je poceo ici nekim Gatarama Vracarama Voodoo fazonima, kao sto je sinan sakic pa je zbog toga bio pustio kosu kao neko mu nesto napravio (bacio sihire :D ) i obilazio neke babe po Indiji da bi ga izlijecile :D
Dugo se nije pojavio neko ko može u kontinuitetu da parira velikoj četvorci. Svaka čast Wawrinki, Fereru, Berdihu, Raoniću, Tsongi... , ali oni su preko 95% gubili mečeve od najboljih. Ovaj mali Austrijanac je budući br. 1, to se vidi iz aviona.
Pre desetak dana gledao sam u Rimu Djokovic Tim 6:1 6:0 .Ovaj tenis je teska namjestaljka
Đikan Novaković na aparatima 🔌
popiso mu se usta thiem hahahha
Najbolji teniser svijeta ahahahahahahahahaha . Jednom Federeru nije ni do koljena nit će ikad biti , a tek čekamo kad dodje u godine Federera .
Thiem malo duze danas igrao od Nadala još Nadalu predali heheheh
Hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahhahaha
Brate i ne moze se zvati tenisom samo drzati lopticu u igri i čekati na grešku protivnika, on i Murray ocekuju da protivnici vazda sami sebe pobijede, da izbacuju u out, treba nekad i napast, pogotovo jer ulaze u godine a defanziva troši puno snage.Jedina mu je nada da završi ovu godinu na prvom ako se opet Rafa pobijedi.al bolje sto izgubi od Tiema , Nadal bi ga obrukao.sad sa Berdychom ganjaj Ivaniševića heheh
Kad god babo igra Djokovica i Barsu oni izgube.
Je8e ga guru...
gluten free
Niko se ne raduje njegovom porazu, Nole je ljudina. Problem je ato renutno ima veoma lose okruzenje... trebao bi se on vratiti par mjeseci na Balkan da dode malo sebi !
Novak je ljudina , al izgleda da je to to.
Opet pogodismo: Nismo ništa slutili Đokoviću, ali tipovali smo Thiema. Ako momak pobijedi i NAdala stvarno, šta reči. Ali ipak mislim da mu je tu krajnji domet. Polufinale, ROland Garosa, a to nije mali rezultat. A ako prođe i Nadala , imamo budućeg šampiona !
Ko kaze da se i balije ne raduju u sportu. Doduse oni se raduju kada drugi gube i nema veze sa njima, ali opet mora se priznati cestitati vam na tom uspehu.