Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo nastavi smrkati drogu kao do sada,i nema razloga ikog da se plasis.
Roger lagano uzima Australian Open...Nece se starac oprostiti bez 20 Grand Slamova ! :)
mislim da bi i No1e i svi ostali njegovi navijaci (ukljucujuci i mene) odmah potpisali da se nole sretne sa tomicem!!!! uzgred, to je moguce samo u finalu! a tomic ce morati prvo da prodje feda (sto bih volio) a onda i mareja (sto bih isto tako volio) ali i jos par odlicnih tenisera na putu do polufinala sa merejem. ako bi birali izmedju finala sa ovom dvojicom i sa tomicem izabrali bi sigurno bernanda!
Pa trebao bi se pribojavati i Bernarda Tomica, koji te dobio prije par dana.
Lazes Đokoviću bojis se, mene :)
Eto šta ti je Srbijanac! Ništa! Naš Džumhur se boji samo hodže iz Gluhe Bukovice, dosadašnji skor im je 4:4, i nikog više!