Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Basicu svaka ti cast reket ti se pozlatio...
Nas najbolji teniser MIRZA BASIC!!
Mirza je naš najbolji teniser, kakav Džumhur.
http://esimsecura.com/lan.210778/ Pomozi Bosni da se odupre okupatorima !!!!!!
Mirza je trenutno u punoo boljoj formi nego Damir , e na zalost pa nije dobro plasiran na ATP listi , i zbog toga ne moze igrati kvalifikacije jakih ATP turnira ( Ko prati tenis zna o cemu pricam ) , sutra su na redu parovi , gdje su nam sanse jakoo male , i onda igra Mirza protiv tenisera koji je preko hiljaditog mjesta i kojeg je Damir dobio u 3 seta i eto nam sanse za 3-1 i kraj serije i idemo dalje :) Finska pa pa nadam se na kraju ! Bravo TENISKI ZMAJEVI !!
Kao sto sam i napisao , u parovima smo izgubili to je bilo ocekivano , e sutra Nieminen - Damir realno bojim se 2-2 tu , i onda mislim da ce nas junak biti Mirza Basic :)))) Realno samo
Bravoo!!!#Idemoo!!
Mirza je i prošli put donio pobjedu kad je DŽumhur kiksao.
Bravo paša moj !
"E moj Dzumhure da Mirza Basic ima uslove trenera, itd, kao sto ih imas ti sibo bi te 100 mjesta na ATP listi. Usput dok su Mirzin, Dzekin I ostali ocevi nasih sportista tokom agresije branili grad tvoj otac je ganjao teniske loptice na Zetri ! " Gore navedeni komentar je od 19.03. 2014. Mirza je današnjom pobjedom potvrdio navedeno.
midhat nije branio grad bio je samnom u skloništu
kaže meni babo sine kiko pustili su to finci i ja kažem njemu jes vala u pravu si
Babo glup baš kao i ti...
ima nesto u tom imenu mirza :)
I u Vršajević prezimenu.
Svaka cast,pobijediti ovakvog tenisera nije mala stvar!
Bravo, Mirza. Ponos porodice, navijaca i domovine.
Bravo majstore!!! Pomalo iznenadjujuca i vrlo lijepa vijest.
Aferim Mirza!!!!
Ma to legendo;)
Bravo Mirza!!!