Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, momci! Vi ste ponos porodica, navijaca i domovine,
Što nam ide sa sportom ovih dana! Čestitke zmajevima! VI STE PONOS BiH!
Nije mi samo jasno zbog cega se za Dzumija kaze da je nas najbolji teniser osim po atp rankingu? Pa Mirza nas vadi u svakom -ebenom mecu, lik je dobio budimo realno ovdje dva najteza meca jos ako se uzme u obzir da je igrao i dan ranije. Bravo Mirza!
Aferim Mirza, legendo!!!
silo nebeska
six packs
Čega?
njih dvojica imaju 100%
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mirza je, iako povrijedjen, poslije Grka ponovo donio BH reprezentaciji pobjedu protiv Finaca i PUNOOOO je bolji od Djumhura, kojeg ne znam zasto uporno favorizuju BH mediji!?? Bravo Mirza majstore!
Zuko Dzumhur je konacno dobio nasljednika u Basicu!
kaže moj babo da su finci pustili i ja kažem jes vala u pravu si i onda smo rekli jebaćejim litva mater i složimo se sa tim
nisam ja nista rek'o
i mi smo se svi složili da tebi JeBemo mamu , a babi ti ženu !!
Bravo Mirzoniii majstore !
hvala Mirza šahu!!!
naš 221, ova juha 1455 xD
Onda je....zar nisu mogli to samo jednom priopciti?.
u inat!
1500 mjesto ovaj finac amater haahhaha sad navijamo za litvaniju hajmo litvanijo
ok
Ti druze imas ozbiljnih problema
PRIKAŽI ODGOVORE (1)