Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO DAMIRE,ČESTITAM NA POBJEDI I NA VELIKOJ BORBENOSTI! NIJE SE LAHKO VRATITI SA 0-2
Na kojem jeziku je bio ovaj prenos
Sve potpisujem, ali dislike za laHko
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
neki dan mu jebu mater svi redom , nije ni za kopanja kanala a danas ga vole svi redom , fuj za vas sve koji ste to radili djubrad
brate za kakvu drzavu igra i kad uzmes u obzir cinjenicu da mu drzava nista ne pomaze zlatan je on ... uostalom odigrao je skoro nekoliko teskih meceva ipak je on jos mlad i neuhranjen mozda je se frajer premorio ...
@ynwa Mi uvijek branimo svoje, ali treba fkt sad realno sagledati. Mladi Grk da nije zapeo po grčkim turnirima, hladno je mogao među 100 najboljih dogurati na listi. Onakav servis malo ko ima. Kao drugo, Džumhuru servis i nije baš najjači, što se moglo vidjeti protiv Berdycha. Treće, nije ovo njegova podloga. Sreća pa je fizički spreman i brz pa stiže odbraniti poen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bio, gledao uzivo. Grk ga pomeo u prva dva seta. Igrac koji je petsto i neki na listi. Imao sam utisak da je Damir malo nafuran poslije Australije. Treba tu jos dosta znoja i truda da se napravi malo veci iskorak. U svakom slucaju, nije se lako ni vratiti nakon 0:2 u setovima. Moj Damire, spusti se malo, nisi osvojio Australiju, Samo rad i trud i bice rezultata.
samo nastavi i manje se furaj na đokovića hod gard svađanje kosica svoj si *** đokovića nek ide kusti pušiti karinu a vi ga volite bošnjaci
Šta je ispravno: Moj jaran te POHVALIO ili Moj jaran te POVALIO Pitanje za ove što ne vole slovo h.
LAHKO I MEHKO DO POBJEDE! Svaka čast DžumHure!
Dnevni Avaz strana licnost 2013. godine Aleksandar Vucic: http://www.avaz.ba/vijesti/teme/susic-i-vucic-licnosti-2013-godine Aleksandar Vucic govor iz 20. jula 1995 godine: Ubijte jednog Srbina, mi cemo ubiti 100 Muslimana: https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U Eto kako crnogorski imigrant, koji ne prica Bosanskim jezikom i nije Bosnjak, a hoce bosnjacke glasove, dodjelje iz njemu znanih razloga titulu "Licnost godine" kako kome hoce i za svoje interese. Bosnjaci ne zaboravljaju sta je cetnik Vucic govorio, a ne zaboravljaju da je i Miroslav Miskovic, tamo 2006 i 2007 godine bio omiljena licnost u Avazu, a danas je iza resetaka. Kad se samo sjetim hvalospjeva o "Delta Holdingu" itd... Pa vi vidite vrijedi li za Scepu glasati u oktobru.
Čuj grk JAKUPOVIć ????? Koji je to Bošnjo bio plodio grkinje?
To su ti bile nase nekadasnje kmetinje, dok Grk obradjuje nasu zemlju, dotle im mi zene deremo, pa je ovaj potomak kmetinja :D
Znam pobro, u mene je pranena bila grkinja, pradjed bio konjičar u turskoj vojsci i negdje je usput našao i oženio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast na pobjedi,al ovaj mali mora jos mnogo truda,znoja i mnogo nekih stvari ulozit da bude medju prvih 100 igraca,mlad je,treba vjerovat u momka..U svakom slucaju svaka im cast sto su prosli dalje..
Molim vas ne krivite drzavu kada ovaj malac izgubi,drzava mu ne pomate bla bla.Realno drzava nam je rinaka ali sta je sa ronaldinhom npr ? vecina njih nisu imali sta jeste pa eto opet se progurase.On ako ima talenta reket i loptica su dovoljni, ali Jebe ga zato sto nema zato i gubi i jedva prolazi na srecu TACKA !
ku rč ina od igrača
Mi smo bolji u svakom sportu nego grci. Cestitke nasima.
Svaka čast ponosi! Mislim da ni mi sami nismo svjesni koliko jaku ekipu imamo. Baci Španiju da se igramo! :P A onaj mali, malo veći, plavi Grk - za njega je šteta što samo po Grčkoj igra turnire. Uz pravog trenera i veća takmičenja, ispao bi od njega veliki igrač. Još jednom, svaka čast Bosno i Hercegovino!
Jedva, al bilo kako bilo cestitke. Dokaz da mu treba bolji trener, koji ce poraditi na njegovoj mentalnoj snazi, a tako i na fizickoj.
Druže iako ti se kunem, moram da ti odgovorim na ovo. Damir se očito smirio i mentalno došao sebi kad mu je stari sjeo bliže, što je i sam rekao. Očito mu on dođe kao neka vrsta mentalne podrške. Fizička snaga mu je na zavidnom nivou, jer i na Australianu se moglo vidjeti da on to koristi protiv protivnika. Međutim problem je što neće uvijek igrati na 3 dobivena seta, a njemu trebaju 2 da se povrati tj. da dođe sebi i onda dok se protivnik izmori on tad udari najjače što može. Ali svakako da treba nekoga ko će ga jače pritisnuti.
DOSADNA SA TOM ANALIZOM. DAMIR JE 100. NA LISTI I VEOMA MALE SANSE SU DA CE SE PROBITI U PRVIH 50 JER GODINE IDU A ON NEOSTVARUJE ZNACAJNIJI PROBOJ A NOVE GENERACIJE TENISERA DOLAZE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO, SAMO NAPRIJED DAMIREEE!!! NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NjV upozorio da su pod izgovorom "rane" predizborne kampanje počele pripreme za raspad Bosne, radi čega su Jezuiti intenzivirali psihološki rat protiv našeg naroda - priređuju predstave tipa "njihovi" protiv "naših" (a sve papisti tj. kolonijalni "političari" s obje strane Drine i unutar Bosne - u II svj. ratu te su iste familije takođe predvodile Vatikanove jedinice - Luburićevce/Nedićevce tamo i Handžarovce ovdje), potom nastavljaju s prikazima kolonijalne policije kao nečeg dobrog i nadasve humanog pa OHR/Vatikanova/neprijateljeva žandarmerija od prošle sedmice groteskno dijeli humanitarne pakete, dok danas jezuitska OBNTV ugošćuje policajce koje predstavljaju ne kao batinaše stranih eksplpoatatora naših sirovina (i nametanja podjela već vijekovima) te kao jezgru obavještajnog nelustriranog komunističkog šljama koji je za lovu u krvi i razbio Jugoslaviju, već kao "brižne očeve i porodične ljude", "spasioce ljudskih života", "heroje"; isto je i u Srbiji, pa tamo Vatikanovi pijuni kao Vučić "spašava bebu iz mećave" ali U KAMERU - otkud kamere i ekipe baš u istoj mećavi i na istom mjestu?!), i sl. bljuvotine iz kuhinje specijalnog ratovanja za razvlačenje pameti i pomućivanje prioriteta u porobljenim ljudskim glavama; ovdje je sve vrlo jednostavno - nakon što je Vatikan iskoristio blesave komunjare da za lukave Rimljane razvale Jugoslaviju, sada ih odbacuje kao krpe (izručuje vani) a palicu sad preizumaju jezuitski kvislinzi s obje strane Drine (neki novi "Ljotićevci" i "Handžarevci") koji treba da precrtaju karte i omoguće Vatikanu preraspodjelu pljačke resursa na Balkanu novim stranim "zakupcima" - eksploatatorima naših šuma, rudnika, energije... | HM: Jesuits set Bosnia split, intensify psi war, fake colonial politicians' atrocities, portray colonial police as humanitarians, family men ...& in Serbia Jesuit peons like Vucic "save babies in blizzard" (in front of camera there "by accident"), so Vatican moves peons as in WWII ...when same Jesuit-ran families organized, led Vatican's "warring sides" both in #Serbia (SS Luburics, Nedics) and #Bosnia ...& now finishing Vatican "end plan", redrawing Balkan borders (looting natural resources) after using non-lustrated communists to split YU (SS Handzarovci) (TWITTER) http://is.gd/rmxPnO http://omerbasic.org