Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno!
Kako god, OBADVOJICA su bolji i od Srba i od Hrvata!
Federer je placip.cka...ahahahaahahhahaahaha i nista vise buhhahahahahahhaahahahahahahaha....usmrdio se,deda ajde u staracki,dosta te je vise,mozda jos da malo place,nije dugo...
slazem se,servis nije cijela igra,...a sto se tice humanitarnih stvari,da ista pratis,kao sto nije slucaj,znao bi ko daje u humanitarne svrhe,pa onda pricao nesto sto nema veze sa servisom.Svi znaju da Federeru kada servis ne ide,protiv Nadala nema nista.Uvjerili smo se na Wimbledonu 2008,u prva 2 seta ,koja je izgubio,a druga 2 se izvukao upravo tom\"fantasticnom\" igrom-zvanom servis sa 7-6...pa ja onda zaista ne znam,a trava koliko znam je njegova podloga,a ne zemlja,koja ocigledno po nekim budalama se i ne racuna..hmmm ?! VAMOS RAFA!!!
Drug, Švicarac je toliko podijelio u humanitarne svrhe da to nije normalno (jedne godine je dao sve što je zaradio na Mastersima) ali on o tome ne priča pa eto ispade asocijalan. Drugo je da jedino Federer u današnjem tenisu zna udariti sve udarce, jedini zna smash sa osnovne linije, jedan rijetkih koji igra jednoručni backend itd.
Drug, Švicarac je toliko podijelio u humanitarne svrhe da to nije normalno (jedne godine je dao sve što je zaradio na Mastersima) ali on o tome ne priča pa eto ispade asocijalan. Drugo je da jedino Federer u današnjem tenisu zna udariti sve udarce, jedini zna smash sa osnovne linije, jedan rijetkih koji igra jednoručni backend itd.
Steta,ali i ovaj asocijani svicarac mora nesto da osvoji.Nadal vodi 10 2 na zemlji jer je tamo znacaj servisa najmanji tako da serviseri tamo nemaju sanse-zato Becker nikad nije osvojio turnir na sljaci,Sampras Roland Garros a likovi tipa Rusedski,Ivanisevic,Krajicek,Rosset i slicni rano ispadali.A onaj kome se ne svidja Nadalova igra neka gleda umjetnicko klizanje.I meni je dosadan Federer kao i Gonzalez,opali servis od 200km/h pa ako protivnik vrati onda ga dokrajci forhendom od 150km/h.3 udarca u poenu i gotovo..
Nadal kvari ovu gospodsku igru sa svojim nemogucim stizanjima, trcanjem itd. On bi trebao bavit se atletikom a ne tenisom!!!
nidje veze ba... 10-2 rezultat na zemlji govori samo da je nadal bolji na toj podlozi, dok je na ostalim podlogama u prednosti Federer... prema tome buraz, mislim..?! a u svakom slucaju svaka Cast i Nadal, treba priznati,...Uzivajmo u njihovim mecevima jos malo -- Nadal moze na ovom vrhunskom nivou igrati jos maximalno 3 godine, zbog istrosenosti (k`o kad je zivotinja na terenu), isto tako i Federer zbog godina...
Nadal je zakon!
Bravo Roger, taj mali španjolac ti nije ni do koljena!
normalica buraz!!!!!!PRIZNAJ .............
A, kao pobjede na zemlji se ne bi trebale ubrajati u statistiku, jer to po tvome shvatanju izgleda i nije tenis??? Omjer je 14:8, prevedi kako god hoćeš.
Sabina ba, ocito da ne pratis tenis vec samo finalne rezultate turnira na kojima Federer ucestvuje!!! Naravno da je dosadno citati, ali nije gledati!!!
Ovaj Federer vise ide na zivce.Tenis postaje dosadan !!! :)
Pogledaj omjer na podlogama.. od tih 14 - 8 za Nadala 10 - 2 je na zemljanoj podlozi, na travi i tvrdoj vodi federer za po jedan meč (2-1, 4-3) tako da, ako cemo govorit o tome ko je bolji, nije bas i najrealnija statistika. Slazem se sa @papkomrzac. Nadalov način igre dozvoljava jos par godina igre na vrhunskom nivou. Relativno je mlad a već ima dosta problema sa povredama. Sve u svemu nek mu je sa srećom !