Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka mu čast, biti među 90 najboljih a dolazi iz zemlje koja ništa ne ulaže u tenis.
Dzumhur je imao ogromnu podrsku od drzavne firme BH Telecom, a i neka ministartsva su ga podrzavala, kantonalno i federalno min. sporta. Najlakse je reci niko ne ulaze ali to nije bas tako. Po mojoj logici drzava mu vise ne bi trebala dati ni jednu KM, on sad zaradjuje dovoljno da moze sam sebe financirat. Drzavne pare treba davati nekoj nkvoj djeci od 15 godina, a ovi sa 22-23 godine ako mogu plivat sami onda super a ako ne mogu ne treba ni da igraju.
Ništa ne ulažu to si upravu. Nemože neko sa 15, 16 godina kome nisu roditelji budže zaraditi da ode na jače turnire po svijetu, osim ako ga neko ministarstvo tj. država ne pogura. Sponzori neće jer se nije čulo za njega. I onda nam propada sport.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo naprijed majstore, upornost se uvijek isplati !
ako se ti plasiraš u top 60, ja ću se skinuti go i trčati čaršijom 10 krugova
@ motika3 Ja il Damir ako se plasiramo u top 60 ? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
država ne ulaže ni u ostale sportove. sve to na svojim leđima iznesu roditelji. momku svaka čast. daj Bože da do kraja godine uđe među 60, a objektivno ako i zadrži plasman među 80-90 do kraja godine to je uspjeh.
Sine uhrani se prvo malo
Kad budeš prvi, javi se!:-)))))
VOLE TE MANIJACI!!!! DODJI NA TEKMU SA OLIMPIKOM I IZVEDI LOPTU ZA PLAVE!!!!!
Samo naprijed sine Bosanski
ovo je veliki uspjeh , pratim njegove igre kad god ima live stream , promjenio je način igre ,više je pasivan, drži loptu u terenu i to jako dobro i čeka greške protivnika. Dugo smo čekali ovaj trenutak jer je još od četvrtfinala Wimbldona za juniore on jako obečavao a onda je igrao promjenljivo. Nadam se da će dugo ostati u top 100 . Država treba da ulaže u ovakve sportiste još dok su pioniri i juniori , nažalost naša država ima para samo za foteljaše , njihovu pratnju i skupa auta. Jedan Damir , Džeko , Nurkić će više doprinjeti ugledu zemlje i njenoj promociji nego svi naši nesposobni političari!!!!!
Udri je Damire nije tvojaaa
U zemlji u kojoj su izdvajanja i ulaganja u profesionalni sport i vrhunske sportiste od strane države na nivou statističke greške u budžetu, a svaki veći i zapaženiji uspjeh i rezultat naših sportista u svijetu ravan čudu i incidentu, ovaj Damirov uspjeh je time još veći i značajniji. Sve čestitke za ulazak u top 100, to je ogroman uspjeh i za tenisere koji dolaze iz puno bogatijih zemalja od BiH, a da ne govorim što mu želim svu sreću da ostvari svoj cilj o ulasku u top 60. To bi tek bila svjetska senzacija. Naprijed Damire :)
Nek mi Džumi ne zamjeri ali moram na ovu temi prokomentarisati da mi je pravo godra što je Džekon u prvom timu protiv Barse.
najsmjesnije je kad njegova majka kuka kako im je tesko bilo u izbjeglistvu,a sta je sa djecom koja nisu mogla izbjeci,koja su djetinjstvo dozivjela u ratu
iritantni ofinger
bas kao da imaju neke koristi od njegove karijere :D
mozda su u tvom selu usjedilice djevojke sa 21 godinom, u mom nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pravi Hrvat ovaj Damir.
Jel je on stvarno hrvat?
Na koga li mi liči? http://www.frontal.ba/upload/images/blogs/8e18c8318007fc5ee56cf1192ea40ecf.jpg
nema sveranja....nema treba..nema izlazenja samo trening odmaranje...nema zajebancije......jbg moras se puno toga odrici ako mislis uci u top 60